$$Events$$

01 אוג'
- 15 אוג'

אנחנו שמחות.ים לעדכן שההרשמה לתכנית האלגוטריידינג@bgu לשנה"ל תשפ"ג נפתחה!

תכנית הלימודים האקדמית לאלגוטריידינג היא תכנית לימודים משותפת למחלקות למדעי המחשב ולכלכלה והיא נפתחה במטרה לאפשר לסטודנטיות.ים מצויינות.ים באוניברסיטת בן-גוריון להיחשף לתחום יישומי וחדשני בשוק ההון העולמי ולהשתלב בהמשך בתעשייה ו/או במחקר ופיתוח בתחום. כמו כן, נועדה התכנית להוות תשתית לשיתופי פעולה בין-מחלקתיים במחקר ובהוראה ולפיתוח תחום מדעי הנתונים הפיננסיים באוניברסיטת בן-גוריון.

התכנית נועדה לסטודנטיות.ים במסלולים: מדעי המחשב (חד-חוגי, ובמגמת מדעי הנתונים), ובכלכלה (חד-חוגי מנהל עסקים, ודו-חוגי עם סטטיסטיקה וניתוח נתונים), שמתחילים את שנה ג' לתואר הראשון בתשפ"ג. היא מתפרשת על פני שני הסמסטרים ומקנה בסה"כ 9 נ"ז.

להלן מידע מפורט לגבי התכנית: https://in.bgu.ac.il/humsos/econ/pages/algotrading.aspx אנא קראו בעיון לפני מילוי טופס ההרשמה.

להרשמה לתכנית אנא מלאו את פרטיכן.ם וענו על השאלות בטופס הבא.

​תאריך אחרון להרשמה: 15.8.2022

שימו לב שהשתתפות בתכנית מצריכה יכולות והבנה טובה של תחומי הלימוד שלכן.ם, השקעה רבה, מחוייבות, יכולת למידה עצמית ועבודה בצוות. השאלות בטופס ההרשמה נועדו לבדוק את התאמתך. מומלץ להקדיש למענה זמן ומחשבה.