המחלקה לניהול מלונאות ותיירות
 
הלימודים לתואר B.A (ראשון) בניהול מלונאות ותיירות נמשכים 3 שנים ובנויים מ – 3 רבדים:
1. הבסיס כולל קורסים במנהל עסקים כגון, שיווק, מימון, חשבונאות, וניהול התפעול.
2. הרובד השני כולל קורסי התמחות בניהול מלונאות (בין היתר קורסים בניהול מזון ומשקאות, מערכות מידע למלונאות ותיירות, חשבונאות, ומימון בענף המלונאות).
3. הרובד הנוסף בנוי מקורסי התמחות בניהול תיירות (כולל קורסים כפיתוח יזמות בתיירות, סוציולוגיה של התיירות, פיתוח אזורי תיירות, וניהול תעופתי). כמו כן, מוצעים קורסים בלימודי שפות עם אוריינטציה תרבותית ושירותית שונה. עד כה ניתנו קורסים בצרפתית, ספרדית ואיטלקית.
 
עתודה ניהולית
 
מטרת העל של קורס העתודה הניהולית היא לאפשר לסטודנטים להטמיע ולבחון היבטים שונים הנלמדים במהלך התואר וזאת על סמך עבודה בתעשיית התיירות והמלונאות. הסטודנט יידרש לעבוד בתעשיית התיירות והמלונאות על ענפיה השונים (לפחות 1000 שעות). הקורס יאפשר לסטודנט להיחשף לסוגיות ניהול רלוונטיות לענפי התיירות והמלונאות ולבחון דרכי התמודדות עמן, תוך שילוב ידע הנרכש במהלך הלימודים לתואר. במהלך הקורס יעריכו מפגשים עם גורמים בתעשיית המלונאות והתיירות וזאת במטרה לפתח עתודה ניהולית מקרב ציבור הסטודנטים כמו גם ליצור מחויבות של ארגונים מובילים בתחום להעסקה עתידית של בוגרי הקורס.
 
פרויקטים יישומיים
 
המחלקה מאפשרת לסטודנטים להשתתף בפרויקטים יישומיים המתבצעים בפיקוח סגל המחלקה. עד כה, פרויקטים אלה עסקו בנושאים מגוונים החל מהכנת תוכניות עסקיות ותוכניות פיתוח עבור גופים ציבוריים ועד לביצוע מחקרי שוק עבור בתי מלון.
 
תוכניות מיוחדות
 
בנוסף לתוכנית הלימודים הרגילה, המחלקה מציעה קורסים, סדנאות וסיורים לימודיים בתחומי התיירות והמלונאות. תוכניות אלה כוללות קורס ייחודי בניהול משרד נסיעות, סדנאות בנושא "עולם היין", סדנא לניהול מזון ומשקאות, וסיורים לימודיים באתרי תיירות ובארגונים מתעשיית האירוח.