07 נוב' 2019

שני בוגרי בית הספר לרפואה על שם ג'ויס ואירווינג גולדמן נוספים התמנו לאחרונה לתפקידי ניהול בכירים במערכת הבריאות בארץ.

ד"ר ארז ברנבוים, בוגר מחזור 9 של ביה"ס לרפואה ע"ש ג'ויס וארוינג גולדמן,  מונה למנהל בית החולים אסותא אשדוד וד"ר רויטל לוי-חברוני, בוגרת מחזור 13 של ביה"ס לרפואה ע"ש ג'ויס וארוינג גולדמן, מונתה למנהלת המרכז הרפואי יוספטל ומרחב אילת.

ד"ר ברנבוים וד"ר לוי-חברוני הצטרפו לבוגרים אחרים שאנו גאים בהם :

ד"ר שלומי קודש, מנהל המרכז הרפואי סורוקה

ד"ר אפרת ברון-הרלב , מנהלת בית החולים בילינסון

ד"ר חגי אמיר, מנהל בית החולים לוינשטיין.

ד"ר זיו רוזנבוים, מנהל המרכז הרפואי העמק

ד"ר איתי פסח, מנהל ביה"ח אדמונד ולילי ספרא לילדים

erezbarenbaum.png

ד"ר ארז ברנבוים למד את לימודי הרפואה במסגרת העתודה האקדמית של צה"ל, ובתום לימודיו התגייס לצה"ל ממנו השתחרר  לאחר שמילא שורת תפקידי פיקוד במערך הרפואה והמבצעים של חיל האוויר וחיל הרפואה.

כמו כן שימש עוזר למנכ"ל בי"ח שיבא ועוזר לראש מינהל טכנולוגיות ותשתיות רפואיות במשרד הבריאות .ד"ר ברנבוים מגיע לאסותא מחטיבת בתי החולים של הכללית, שם שימש כסגן מנהל המרכז הרפואי מאיר ובחצי השנה האחרונה שימש כמנהל בי"ח בית רבקה

ברנבוים הינו מומחה ברפואה פנימית והתמחות על במנהל רפואי, בעל תואר שני במנהל מערכות בריאות מאוניברסיטת בן גוריון בנגב  ותואר שני במדעי החברה מאוניברסיטת חיפה

.

revitalLevi.png ​

ד"ר רויטל לוי-חברוני, ד"ר לוי-חברוני מומחית ברפואת ילדים, בעלת תואר שני MHA בניהול מערכות בריאות של אוניברסיטת בן גוריון בנגב ובוגרת תכנית ענבר של משרד הבריאות המכשירה עתודה ניהולית ברפואה. ד"ר לוי-חברוני שימשה כמנהלת תחום רפואת ילדים במחוז ירושלים, סגנית המנהלת המרכז הרפואי סורוקה ומנהלת היחידה לניהול סיכונים ובטיחות המטופל.