04 דצמ' 2019

יופי ותקשורת באוניברסיטת בן-גוריון באילת

​במסגרת לימודי התואר בחטיבה לתקשורת באוניברסיטת בן-גוריון באילת התקיימה בשבוע שעבר הרצאת אורח של הגב' אסתריקה נגיד, כוהנת היופי ובעלת בית ספר לדוגמנות בבירת הנגב, במסגרת הקורס "לראות כוכבים: ידוענים וידועניות בחברה הדיגטלית" אותו מרצה ד"ר נרמינה עבדולאייב.

הקורס עוסק בתופעת הידוענים והכוכבים בחברה דיגיטלית, אשר דרכו הסטודנטים נחשפים ודנים בשאלות מדוע חברות מסורתיות ומודרניות מתעניינות בידוענים; כיצד פס-הייצור של ידוענים קשור לכסף והשפעה; איך כוכבים נולדים, מתוחזקים, נופלים, ומונצחים; מה התפקיד של פורמטים חדשים ושל הסביבה הדיגיטלית בתהליכים אלה.

גב' נגיד חשפה את הסטודנטים אל תעשיית היופי ומודלים של יופי מאחורי הקלעים, כמו גם ליוזמות ולפרויקטים חברתיים וקהילתיים שהינם מעוררי השראה ומהווים דוגמה לרבדים השונים הקיימים בתעשייה. בנוסף, גב' נגיד סיפרה על פעילויות מיוחדות שהקימה, בניהם: תחרות מלכת היופי "היפה והשמנה" שקיבלה הדים ברחבי העולם, תצוגות אופנה ייחודיות לנשים עיוורות, תחרות מלכת יופי לגיל הזהב ועוד.

אסתריקה נגיד בתמונה עם הכיתה