16 אוג' 2022

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Welcome new, students!.jpg

ברוכים הבאים וברוכות הבאות לאוניברסיטת בן-גוריון בנגב, קמפוס אילת!

ימי האוריינטציה הם היברידים. כלומר, יכולים להיות גם בזום, אך גם להגיע פרונטלית - להכיר את הסגל המנהלי ואת חבריכם לכיתה. הימים מיועדים לסטודנטיות ולסטודנטים שיתחילו ללמוד לראשונה באוניברסיטה. זו ההזדמנות שלכן.ם להיחשף לדברים החשובים שכדאי לדעת עוד לפני ששנת הלימודים מתחילה!

ביום האוריינטציה תקבלו הסבר על תוכנית הלימודים ועל הרישום לקורסים, על החובות והזכויות שלכן.ם כסטודנטיות.ים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, מידע על שירותי האגודה הסטודנטיאלית והסבר על פעילות דיקנאט הסטודנטים​.

לוח זמנים לימי האוריינטציה:
28/09/2022 | יום רביעי

שעה​שם מפגש​​
קי​שור​
12:00הסבר הרשמה לקורסים והמערכת האקדמית לשנה א' הנדסה: עם הגב' עדי ברן חבה, רכזת לענייני סטודנטים​​​ (יתקיים​ באודיטוריום קמפוס אילת)
לכניסה ל​מפגש>>​​

29/09/2022 | יום חמישי

שעה​שם מפגש​​
קי​שור​
12:00
​​הסבר הרשמה לקורסים והמערכת האקדמית לפקולה למדעי הרוח והחברה ולפקולטה לניהול: עם הגב' אליזבט סימיון, רכזת לענייני סטודנטים​​​ (יתקיים באודיטוריום קמפוס אילת)
לכניסה למפגש​>>​​
13:30
מפגש עם אגודת הסטודנטים וסטודנטים ותיקים: הכירו את התפקידים השונים באגודה: אקדמיה, תרבות, ספורט,30+ ועוד... ובנוסף, בואו לקבל טיפים מסטודנטים ותיקים (יתקיים בזום)
לכניסה למפגש>>
לקישור ל​מצגת>>

​מחכים לראותכם בקמפוס אילת!