ההשתלמות מיועדת לבעלי תעודה מקצועית סוג 02 בטבחות ובעלי וותק מוכח של שנה לפחות, מתאריך קבלת התעודה או, טבחים בעלי
וותק מקצועי של 7 שנים, לפחות, ללא תעודה (חובה להציג מסמכים על מספר שנות הניסיון).
 

נושאי הלימוד:

  • חלקי בקר ועגל
  • רטבים ומרקים
  • מנות ביניים
  • הכנת מנות גורמה אישיות
  • תברואה והיגיינה
  • חישוב עלויות מזון בתפריט
  • דיני כשרות
  • בטיחות וגהות
  • הכנה למבחן המעשי והעיוני
 
הלימודים מתקיימים בכיתות לימוד ובסדנאות מטבח המצוידות במיטב הציוד החדיש.
 
משך הקורס:

כחצי שנה,
 הלימודים יתקיימו בימי רביעי.
 
למסיימי הקורס בהצלחה יוענקו התעודות הבאות:
* תעודת מקצוע סוג 03 בטבחות של משרד הכלכלה
*
תעודת גמר של ביה"ס הבינלאומי למלונאות ותיירות, אוניברסיטת בן-גוריון באילת

 
למידע נוסף אודות הקורס לחץ כאן​