30 אוג' 2021

​​​​​​​​​​​​​Welcome new, students!.jpg

ברוכים הבאים וברוכות הבאות לאוניברסיטת בן-גוריון בנגב, קמפוס אילת!

יום האוריינטציה ייתקיים בצורה היברידית (פרונטלי בקמפוס או מקוון בזום)  ומיועד לסטודנטיות ולסטודנטים שיתחילו ללמוד לראשונה באוניברסיטה. זו ההזדמנות שלכן.ם להיחשף לדברים החשובים שכדאי לדעת עוד לפני ששנת הלימודים מתחילה!

ביום האוריינטציה תקבלו הסבר על תוכנית הלימודים ועל הרישום לקורסים, על החובות והזכויות שלכן.ם כסטודנטיות.ים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, מידע על שירותי האגודה הסטודנטיאלית ושירותי דיקנאט.

הכניסה לקמפוס בהתאם להנחיות התו הירוק בלבד.

יתכנו שינויים באופי המפגשים לאוד מצב הקורונה בארץ. אם יהיה סגר או מגבלה אחרת שתמנע הגעה פיזית לקמפוס, יום האוריינטציה יתקיים רק באופן מקוון.

במידה ואין באפשרותכם להגיע לקמפוס, אתם מוזמנים להצטרף דרך הקישורים המצורפים:

12/09/2021 | יום ראשון
12:00

שירותי דיקנאט הסטודנטים עם רונית כהן, דיקאנט הסטודנטים בקמפוס אילת.

סקירה כללית על כלל שירותי הדיקאנט: מלגות, מעונות, מכון אבחון, שירותי מרכז תמיכה, הוועדות הרפואיות של מט"ל, שעורי עזר, מרתונים וייעוץ פסיכולוגי.

​​​​
לצפייה בהקלטת ה​מפגש
13:00
הסבר הרשמה לקורסים והמערכת האקדמית לפקולה למדעי הרוח והחברה ולפקולטה לניהול: עם הגב' אליזבט סימיון, רכזת לענייני סטודנטים
​​​​​לצפייה בהקלטת ה​מפגש

13/09/2021 | יום שני
12:30

הסבר הרשמה לקורסים והמערכת האקדמית לשנה א' הנדסה: עם הגב' עדי ברן חבה, רכזת לענייני סטודנטים

​​​​לצפייה בהקלטת ה​מפגש​​
14:30
מפגש עם אגודת הסטודנטים וסטודנטים ותיקים: -ייתקיים רק בזום!
הכירו את התפקידים השונים באגודה: אקדמיה, תרבות, ספורט, 30+ ועוד...
ובנוסף, בואו לקבל טיפים מסטודנטים ותיקים.

לצפייה בהקלטת ה​מפגש

30/09/2021 | יום חמישי
15:00

הסבר הרשמה לקורסים והמערכת האקדמית לתואר שני ולתעודת הוראה: עם הגב' אליזבט סימיון, רכזת לענייני סטודנטים

​​​​לקיש​ו​ר ל​מפגש
לקישור ל​מצגת
​מחכים לראותכם בקמפוס אילת!