HD1_1113.JPG 

שף לו​י אוחיון

טבחות סוג 5 (שף) ומרכז המגמה הקולינרית

שף לוי ביצע את הכשרתו הראשונית בבית ספר ללימודי מלונאות "דביר" בחיפה. לאחר מכן, המשיך ללימודי טבחות מתקדמים עד לדרגת שף בבית הספר למלונאות "תדמור".

שף לוי הגיע לאילת בשנת 1983 וצבר ניסיון תעסוקתי עשיר במגוון בתי מלון, ביניהם: שף ראשי במלון "פרדייז", שף ראשי במלון "הרודס" בו היה גם שותף בתכנון ובהקמה ושף ראשי ברשת מלונות פתאל.

בנוסף, שף לוי ביצע מספר הכשרות בבתי ספר ובתי מלון מובילים בחו"ל, כגון אוניברסיטת סאות' המפטון באנגליה, סונסטה באמסטרדם, השתלמות אצל שף טוד אינגליש במסעדת olives בבוסטון וקורס היתוך מטבחים בניו-יורק.

בין היתר, שף לוי שימש כבוחן מטעם משרד העבודה ומשרד החינוך. בנוסף, הוא חבר איגוד השפים הישראלי וחוג הטבחים העולמי.

בשנת 2007 הצטרף לסגל המדריכים בבית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות באילת, בו החל להכשיר את דור ההמשך. במקביל לעבודתו בבית הספר למלונאות ותיירות באילת, הוא תורם מזמנו לליווי נערים מבתי ספר שונים, מבצע הדרכות בסדנאות לגופים חיצוניים ומתנדב בעמותות שונות. 

HD1_1129.JPG
zyevgeni@bgu.ac.il

שף יבגני זליקסון

טבחות סוג 4 ומדריך אומנות הבישול.

שף יבגני ביצע את הכשרתו הראשונית ב"קולג' טכנולוג'י" באוזבקיסטן ולאחר מספר שנים מעלייתו לארץ בגיל 19, הוא המשיך בלימודי טבחות סוג 4 בבית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות באילת.

שף יבגני צבר ניסיון תעסוקתי רב במסעדות שונות באילת ביניהן מסעדת "המפלט האחרון" ומסעדת "לורנס" הממוקמת במלון "הרודס". כמו כן, הוא שימש כאחראי סרוויס ערב במלון "רויאל ביץ'", כשף טורנה במלון "אורכידאה" כשף מטבח קר כמלון ספורט ובמלון "קיסר".

בשנת 2015 הצטרף לסגל המדריכים בבית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות כמדריך לאומנות הבישול- טבחות בקורסי "מסע" המתבצעים עבור תלמידים יהודים המגיעים ממדינות חבר העמים, לומדים טבחות ורובם אף עושים "עלייה". בנוסף, שף יבגני מעביר קורסי טבחות בשפה האנגלית למשלחות נוער יהודיות שונות המגיעות ממקומות שונים בעולם ביניהם מקסיקו, גרמניה ועוד. 

HD1_1110.JPG
klimovic@bgu.ac.il
שף ויטלי קלימוביץ

שף קונדיטור ומדריך קונדיטאות.

שף ויטלי ביצע את הכשרתו הראשונה בבית הספר המקצועי לטבחות וקונדיטאות 13 בקזחסטן. לאחר מספר שנים מעלייתו לארץ בשנת 1998, המשיך לימודי קונדיטאות בבית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות באילת.

שף ויטלי צבר ניסיון תעסוקתי רב בבתי מלון בארץ ביניהם הילטון מלכת שבא באילת כשף קונדיטור, הילטון תל אביב כקונדיטור ואחראי מחלקת קונדיטוריה חלבית, פתאל לאונרדו פריויליג' באילת כשף קונדיטור, פתאל לאונרדו רויאל ריזורט כיועץ קונדיטוריה ועוד. בנוסף שף ויטלי שימש ביועץ קונדיטוריה במקומות שונים בעולם , ביניהן מסעדת "שוק דגים" באילת , ומסעדות נוספות בקזחסטן, רוסיה ויוון.

בשנת 2017 הצטרף לסגל המדריכים בבית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות כמדריך בקורס קונדיטאות סוג 1, ומדריך קונדיטוריה בקורסי "מסע" המתבצעים עבור תלמידים יהודים המגיעים ממדינות חבר העמים, לומדים טבחות ורובם אף עושים "עלייה". ומדריך בתחום הקונדיטוריה משלחות נוער יהודיות שונות המגיעות ממקומות שונים בעולם ביניהם מקסיקו, גרמניה ועוד.  בנוסף, שף ויטלי מדריך בקורסי טבחות מתקדמים- סוג 2 , סוג 3 ו-סוג 4.

המרצים שלנו

ד"ר אירית דניאל

מרצה לתחומי ניהול, מלונאות ותיירות. מרצה לתחומי החינוך וההתנהגות, הממשל והפוליטיקה. בעלת תואר ראשון במדעי המדינה, תואר שני סוציולוגיה ארגונית, תואר דוקטור.

אירית מרצה באוניברסיטת בן-גוריון באילת, החל משנת 2009, בתחומים:  ניהול מלונאות ותיירות תואר ראשון, סדנה לכתיבה אקדמית לתואר, מינהל מלונאי משולב, אגף חדרים לפרטיו, אנגלית מקצועית, תורת השרות, קורס סוכני נסיעות - התחום המלונאי  

אירית בעלת ניסיון תעסוקתי עשיר ורב. היא מילאה תפקידי ניהול בכירים במלונות בארץ במגוון מחלקות המלון.

אירית מאמינה כי באוניברסיטת בן-גוריון באילת קיים השילוב המנצח של אווירה וחוויה אקדמית בקמפוס בוטיק עם חופש, שמש וים.


​מר רונן כהן

מרצה בתחומי הניהול והיזמות. בעל תואר ראשון במדעי ההתנהגות ניהול משאבי אנוש ותואר שני MBA במנהל עסקים. בנוסף , רונן  הוא בוגר מכון "מנדל" למנהיגות, בוגר העתודה הניהולית בנק מזרחי.

רונן מרצה באוניברסיטת בן-גוריון באילת,  החל משנת 2007, בתחומי הניהול, ביניהם מנהל עסקים ויזמות עסקית. בנוסף, הוא יועץ לעסקים וחברות בתחום הניהול הפיננסי, ניהול כללי ושיווק במעו"ף , משרד הכלכלה הרשות לעסקים קטנים ובינוניים .

רונן נהנה להקנות ידע לדורות חדשים של צעירות וצעירים שאפתנים וצמאים לידע והצלחה בבית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות באוניברסיטת בן-גוריון באילת.