07 יול' 2018

​​​​​"אני מאוד שמח לבשר כי בשנה"ל תשע"ט יחולקו 13 מלגות על סך 8,500 ₪ של משרד התיירות לסטודנטים המתקבלים ללימודים במחלקה לניהול מלונאות ותיירות. 3 מלגות ייתנו למתקבלים לתואר שני ו-10 מלגות למתקבלים לתואר ראשון (5 מלגות יחולקו לסטודנטים מתקבלים בקמפוס בבאר שבע ו-5 לקמפוס אילת​)", מבשר פרופ' יניב פוריה, ראש המחלקה לניהול מלונאות ותיירות בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר ומנהל אקדמי של קמפוס אילת, ומוסיף, "זו הפעם הראשונה שמחולקות מלגות כה נדיבות מטעם משרד התיירות."

פרופ' פוריה מציין עוד, כי התמיכה הרבה של משרד התיירות בסטודנטים הלומדים במחלקה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, מעידה על הייחודיות של המחלקה לניהול מלונאות ותיירות בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר.

לוגו משרד התיירות

למשרד התיירות מעורבות גבוהה במחלקה: בתחילת חודש מאי 2018, ​זכו שני סטודנטים מהמחלקה לניהול מלונאות ותיירות במקום הראשון ​והשלישי בתחרות סרטוני שיווק של משרד התיירות. השנה הועבר קורס במסגרת ניהול מדיניות בתחום התיירות בשיתוף עם משרד התיירות. במסגרת הקורס בסוף חודש מאי, 2018, הרצה מנכ"ל משרד התיירות מר אמיר הלוי בפני סטודנטים במחלקה לניהול מלונאות ותיירות. גם מרצי המחלקה לוקחים חלק בפעילויות שונות במשרד התיירות.

דיקן הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר, פרופ' עודד לוונגרט אומר, "זאת הזדמנות פז לכל מי שמתעניין בלימודים אקדמיים האיכותיים ביותר בניהול מלונאות ותיירות, שמבינים כי תחומי ליבה של ניהול הם המפתח לפיתוח וקידום אישי וחברתי, ירצו ללמוד אצלנו בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר". לוונ​גרט הדגיש, "רק אצלנו לימודי תארים אקדמיים בניהול מלונאות ותיירות, הם בפקולטה לניהול. זהו ללא ספק ערך מוסף לתואר".

מטרת התמיכה של משרד התיירות הנה עידוד רישום תלמידים ישראליים להשכלה גבוהה בתחום התיירות.
קול קורא לסטודנטים מתעניינים »

"המחלקה לניה​​ול מלונאות ותיירות באוניברסיטת בן-גוריון בנגב ניצבת בשורה עם המוסדות הטובים בעולם כפי שבא לידי ביטוי בדירוגים בינלאומיים שונים"  | פיני שני, סמנכ"ל בכיר, משרד התיירות

המחלקה לניהול מלונאות ותיירות היא חלק מהפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר מאז היווסדה בשנת 1994. המחלקה מציעה BA ו-MA. תכנית הלימודים הייחודית מנחילה ידע עדכני ורלוונטי עבור דור העתיד בתעשיית המלונאות, התיירות, התעופה, ההסעדה ועוד. הלימודים מחדדים חשיבה אנליטית-עסקית, ומעניקים לסטודנטים ידע ויכולות שמכשירים אותם לניהול, חדשנות ויזמות בתעשיות מלונאות ותיירות. למחלקה מוניטין בין-לאומי בזכות הישגיהם המחקריים של חברי הסגל של המחלקה. בשנת 2017 דורגה המחלקה נכללה בין ה 50 הטובות בעולם לפי דירוג שנגחאי ARWU. זו המחלקה היחידה בישראל שנכללה בדירוג זה.

״המחלקה לניהול מלונאות ותיירות באב״ג זה הרו​​לס רויס של לימודי ניהול מלונאות ותיירות בישראל״ | יואב בכר - סמנכ״ל התאחדות בתי המלון בישראל

ב-19.7 בשעה 18:00 יתקיים במלון הילטון תל-אביב
ערב פתוח ללימודי מלונאות ותיירות לתואר ראשון ולתואר שני »