05 נוב' 2014
​לכנס יצאו שוקי כהן ויותם צוקר, נציגי פורום 20-80, פורום הסטודנטים להנדסת תעשייה וניהול באוניברסיטת בן-גוריון בנגב , במטרה להציג את ישראל ואת פעילות הפורום, ליצור שיתופי פעולה אפשריים בעתיד, להשתלב בארגון כתא סטודנטים קיים וכמובן ללמוד ולהביא ידע וניסיון לפורום 20-80 כחלק ממגמת השיפור המתמיד למען הסטודנטים במחלקה.
יציאת המשלחת לכנס התאפשרה תודות למחלקה לתעשייה וניהול, הפקולטה להנדסה ורקטור האוניברסיטה אשר תמכו באופן גורף ביוזמה הסטודנטיאלית.

פורום 20-80 הינה יוזמה מקומית של סטודנטים מאוניברסיטת בן-גוריון אשר שם למול עיניו את הסטודנטים להנדסת תעו"נ במטרה להקנות ערך מוסף ללימודים ועידוד יחסי אקדמיה-תעשייה, באמצעות פעילויות מגוונות כגון: כנסים מקצועיים (זוננפלד מלא בכנס ההשקה), סיורים במפעלים(קוקה קולה, אינטל, יוניליוור, נטפים, טבע ועוד) , אירועי "מרצה על הבר" , מסיבת סוף שנה ועוד.

האסיפה השנתית אליה יטוסו הינה אירוע השיא של ארגון ESTIEM
 European Students of Industrial Engineering and Managemeמאגד תחתיו 60,000 סטודנטים להנדסת תעו"נ ב75 אוניברסיטאות ברחבי אירופה, מקיימברידג' באנגליה ועד הלסינקי בפינלנד.

לכבוד הכינוס השנתי, מתאספים 250 נציגים מ- 29 מדינות ברחבי אירופה ובהזדמנות זו, מול קהל איכותי זה, נציגי פורום 2080 יציגו את ישראל, את אוניברסיטת בן-גוריון וכמובן את מבנה ופעילויות הפורום.

מדובר באירוע חלוצי של סטודנטים שחלמו בגדול, ותוך שנה תמימה של עשייה מרובה יצליחו לחלוק את הישגיהם מול קהל בינלאומי, לקשור קשרים פוריים ולייצג את ישראל.

לעיון נוסף בפעילויות הפורום מוזמנים לקרוא בדף הפייסבוק

Forum 20-80.jpg