16 אוג' 2016
​​
היחידה לקידום המקצועיות בחינוך, בשיתוף משרד החינוך, מזמינה אתכם ללימודי תעודת הוראה בסיוע מלגות

מלגות למקצועות נדרשים:  פיסיקה, מתמטיקה,כימיה, ​לשון ואנגלית:
משרד החינוך בשיתוף מפעל הפיס מעניק שתי מלגות לסטודנטים שיתקבלו לתכנית בתנאים הבאים:
  • מלגת מפעל הפיס, בגובה 10,000 ₪ -  סטודנטים פעילים לתואר ראשון/שני בתחום הדעת או תואר שני בהוראת המדעים. מקבלי המלגה מחויבים בפעילות חברתית בבית ספר בו יתנסו בהיקף של 4 שעות שבועיות.
  • מלגה מותנית ממשרד החינוך, בגובה 11,500 ₪ – למתחייבים לעבוד במערכת החינוך במשך שנתיים, בהיקף של 2/3 משרה בתחום הדעת בפריפריה חברתית או גאוגרפית. מי שמקבל את מלגת מפעל הפיס חייב לקבל את המלגה המותנית ולהיפך.

מלגות במסגרת תכנית אקדמיה – כיתה:

מטרת התכנית היא להשביח את הכשרת המורים ובמיוחד את שלב ההתנסות בבית הספר.  התכנית כוללת התנסות בהיקף גדול יותר בבית הספר (יומיים) וליווי והנחיה אישית על ידי המורה החונך והמלווה מהאוניברסיטה. גובה המגלה בתכנית זו: 10,000 ₪. למלגה זו זכאים גם סטודנטים שקיבלו את המלגות האחרות.

לימודי תעודת הוראה
פרטים נוספים ותנאי קבלה באתר היחידה לקידום המקצועיות בחינוך

נשמח אם תיצור/י עמנו קשר, במייל - galyam@bgu.ac.il

*לתעודת הוראה בפיסיקה בסיוע מלגות יכולים להירשם סטודנטים לתואר בפיסיקה, להנדסת חשמל והנדסת חומרים | לתעודת הוראה במתמטיקה בסיוע מלגות יכולים להירשם סטודנטים לתואר במתמטיקה, הנדסת אלקטרוניקה, הנדסת חשמל והנדסת מכונות.
​​​​