23 יונ' 2015
תואר שני בחינוך עם התמחות בייעוץ חינוכי (4)_600x182.png
חדש במחלקה לאומנויות - תואר מוסמך (M.A) ביום לימודים אחד בשבוע בשתי מגמות - מגמה עיונית (מחקרית וכללית) ומגמת אוצרות ומוזאולוגיה (מחקרית).

המחלקה לאמנויות באוניברסיטת בן-גוריון בנגב היא מחלקה צעירה ודינאמית, המובילה בתחומה. המחלקה מציעה התייחסות נרחבת לנושאי תרבות ויזואלית, תפיסות בן-תחומיות ובין-תרבותיות, ושמה דגש מיוחד על נושאים המציעים יישומים שיש בהם משום התמודדות ישירה עם ה"מציאות" האמנותית המתקיימת בסביבה התרבותית המודרנית, בהקשר של אמנות עכשווית בכלל ואמנות ישראלית בפרט.

הסטודנטים במחלקה לאומנויות נהנים ממגוון פעילויות העשרה במסגרת התואר כגון: הפקת תערוכות בגלריות האוניברסיטאיות ובגלריית טרומפלדור בעיר העתיקה בבאר שבע, מפגשים עם דמויות בכירות בשדה האמנות הישראלי וסיורים לימודיים בארץ ובחו"ל.

למחלקה מסלול עיוני לא מחקרי ומסלול עיוני-מחקרי. וכן תכנית חדשה, ייחודית לתואר שני- מסלול אוצרות ומוזאולוגיה. קורסי המוזיאולוגיה כוללים התייחסות לאספקטים של שימור, איסוף, קיטלוג ותצוגה במוזיאונים היסטוריים ונושאיים. לסטודנטים במסלול זה ניתנת האפשרות לסטאז' במגוון מוזיאונים מובילים בישראל.

למידע נוסף ורישום לתכנית לחצו כאן.

ניתן לפנות גם למחלקה:
פרופ' נירית בן-אריה דבי, יו"ר ועדת הוראה לתארים מתקדמים
nbad@bgu.ac.il

מזכירות המחלקה לאומנות
arts@bgu.ac.il

לרישום ולמידע על תהליך הרישום: