21 ספט' 2016
JT_Header_small.jpg

המחלקה למחשבת ישראל ע"ש גולדשטיין-גורן עוסקת בחקר היצירה היהודית מתקופת המקרא ועד לראשית המאה העשרים ואחת לצדדיה השונים ובהם:
  • ספרות חז"ל | התלמוד ופרשנותו | הלכה | חקר הזוהר | קבלה לדורותיה | פילוסופיה יהודית וימי ביניימית

מורים ומורות המלמדים/ות תרבות ישראל או מעוניינים להשתלב בהוראת תחום זה מוזמנים להצטרף לתכנית תואר שני במחלקה למחשבת ישראל באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, ללמוד, להתפתח ולחקור בתחומי ההלכה, האגדה, הפילוסופיה והקבלה.

אפשרות לתואר שני:

• במסלול כללי | לימודים בימי שלישי
  • במסלול מחקרי (למועמדים מתאימים לאחר ראיון ובירור ההתאמה) | לימודים בימי רביעי

לקריאת תכנית הלימודים המפורטת

מלגת פטור משכר לימוד ומלגה נוספת בת 2,000 ש"ח לכל אחת משתי שנות הלימוד (מטעם משרד החינוך לפי הקריקטוריונים המופיעים באתר המשרד).

תלמידים שיתקבלו למסלול המחקרי יהיו מועמדים למלגה מטעם המחלקה בערך של מחצית שכר לימוד.

לפרטים נוספים ולקביעת פגישה ניתן לפנות לפרופ' רמי ריינר, ראש המחלקה למחשבת ישראל reinerr@bgu.ac.il