$$Events$$

29 אפר' 2015
10:30

באירוע סיום חגיגי שיתקיים ב 29.04.2015 בהשתתפות בכירי  Google ישראל, בכירי האוניברסיטה ונציגי ממשלה, ייבחר הפרויקט המצטיין מבין כל הפרויקטים החדשניים ופורצי הדרך אשר הוגשו על ידי הסטודנטים

ב-29.04 יתקיים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב אירוע סיום חגיגי לפרויקט הדגל של אוניברסיטת  בן-גוריון "חדשנות במגזר הציבורי". באירוע ישתתף דורון אבני, דירקטור למדיניות ציבורית ב- Google ישראל, טורקיה, המזה"ת ואפריקה, בכירי האוניברסיטה ביניהם נשיאת האוניברסיטה פרופ' רבקה כרמי, רקטור האוניברסיטה פרופ' צבי הכהן, סגן הנשיאה ומנכ"ל האוניברסיטה דוד ברקת, דיקן הפקולטה למדעי ההנדסה פרופ' יוסי קוסט  ודיקן הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר פרופ' עודד לווינגרט ונציגי משרדי ממשלה

במסגרת האירוע יוצגו ששת פרויקטי הגמר אשר כוללים תוכניות חדשניות ופורצות דרך  לשיפור השירות לאזרח והנגשת המידע הציבורי, בדגש על שירותים מקוונים. הפרויקטים שיוצגו במסגרת האירוע הינם פרויקטים עליהם עבדו הסטודנטים במהלך השנה בליווי מנחים מהאוניברסיטה ובהכוונה של נציגים מארגונים ומוסדות ממשל אשר ביחס אליהם נוצרו פרויקטים אלו. בין הפרויקטים: מוקד חירום רב-תכליתי דיגיטלי, אתר רשת חברתית עסקית לבעלי עסקים קטנים ובינוניים, אתר המשלב את כל משרדי הממ​​שלה ומנגיש את הגישה אליהם, מערכת המשלבת מידע מכל מערכות החינוך לקבלת אינפורמציה מקיפה על כל תלמיד ומערכת לשיפור ההתנהלות מול רשות המיסים.

באירוע תוענק לקבוצה אשר תציג את הפרויקט המצטיין מלגה בשווי חצי משכר הלימוד לכל חבר בקבוצה שתוענק ע"י חברת Google ואוניברסיטת בן-גוריון בנגב ויתר הקבוצות יזכו גם הן לפרסים כספיים. ועדת השיפוט,  שתבחר את הפרויקט המצטיין של התחרות ליוותה את הסטודנטים לאורך כל הפרויקט וכוללת נציגים מהאוניברסיטה, נציגים מחברת Google ונציגי ממשלה . בפרויקט, אשר נמשך כֹ-4 חודשים, השתתפו 18 סטודנטים אשר נבחרו בקפידה מהמחלקות הנדסת מערכות מידע, הנדסת תעשיה וניהול, פוליטיקה וממשל, מנהל ומדיניות ציבורית, הנדסת מערכות תקשורת, מדעי המחשב, ניהול, מנהל עסקים וכלכלה.

הפרויקט הינו פרי תוכנית משותפת של חברת Google ואוניברסיטת בן-גוריון בנגב, בשיתוף מרכז בנג'יס ליזמות וניהול היי-טק בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר. במסגרת הפרויקט כל צוות, המונה 3 סטודנטים, ביצע עבודת חקר יישומית שכללה ראיונות, איסוף מידע וזיהה בעיות ואתגרים הדורשים מענה בגופי ממשל.

BGU_inv.jpg