$$Events$$

-21:00

אולם הסנאט ע"ש ו' א' מינקוף

topbanner_4.jpg

הכנס יתקיים בהשתתפות אנשי אקדמיה ואנשי עסקים מישראל ומסין ואליו צפויה להגיע משלחת סינית שתכלול כ- 100 משתתפים, ביניהם אנשי אקדמיה, תעשייה ויזמים המעוניינים להיחשף להזדמנויות לשיתופי הפעולה בתחום האקדמיה ובתחום העסקי.

הכנס הינו אחד התוצרים הראשונים של הקמת מרכז משותף ליזמות וחדשנות לאוניברסיטת בן-גוריון בנגב ואוניברסיטת ג'ילין, (האוניברסיטה הגדולה ביותר בסין) שנחתם בשבוע שעבר. ההסכם נחתם במעמד סגנית ראש ממשלת סין, ליו יאן-דונג ושר החינוך, מר נפתלי בנט, על ידי נשיאת האוניברסיטה, פרופ' רבקה כרמי ועל ידי סגנית נשיא אוניברסיטת ג'ילין, פרופ' לי קאי.

היוזמה לשיתוף פעולה זה, נוצרה בעקבות שיתוף פעולה בין שני מרכזי היזמות של האוניברסיטאות - מרכז בנג'יס ליזמות ולחדשנות בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר באוניברסיטת בן-גוריון בנגב והמרכז ליזמות ולחדשנות בפקולטה לכלכלה באוניברסיטת ג'ילין. מרכזי היזמות הם גם אלו שיובילו את יישום המרכז המשותף.

הכנס הנוכחי מיועד -

• להיכרות בין הצדדים
  • לקדם שיתופי פעולה בתחום האקדמי
  • להוות פלטפורמה לקידום קשרים עסקיים בין אנשי עסקים סינים וישראלים.

לתכנית הכנס  | לרישום