$$Events$$

-19:00

רחבת אולם הסנאט ע"ש ו' א' מינקוף, קריית האוניברסיטה ע"ש משפחת מרקוס, באר-שבע

strip.jpg

מתעניינים בתואר שני או שלישי במדעי הרוח והחברה?

באירוע תוכלו לשמוע על תכניות הלימודים ומסלולי המחקר, לקבל יעוץ אישי בבחירת המסלול המתאים לכם, לפגוש חברי סגל וסטודנטים, לקבל מידע על מלגות ותמיכה ולהתרשם ממגוון האפשרויות להתפתחות אישית, למעורבות חברתית ולפעילות אקדמית בפקולטה למדעי הרוח והחברה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

​100 ש"ח הנחה לנרשמים באתר ביום האירוע

להרשמה.jpg

מחלקות משתתפות:

סוציולוגיה ואנתרופולוגיה* | אמנות, תרבות חזותית ואוצרות | גיאוגרפיה ופיתוח סביבתי (כולל המגמות לטכנולוגיות מידע מתקדמות (טמ"ג), גיאוגרפיה אנושית ופיזית והתכנית לתכנון עיר ואזור |  הוראת המדעים והטכנולוגיה | היסטוריה כללית | היסטוריה של עם ישראל | לימודי המזרח התיכון | כלכלה | פילוסופיה | פוליטיקה וממשל | מקרא ומזרח קדום | ארכיאולוגיה | ניהול ויישוב סכסוכים | לשון עברית, כולל המגמה לעריכה לשונית | בלשנות | ספרויות זרות | ספרות עברית וכתיבה יצירתית | תקשורת | התכנית ללימודי מגדר | מדעי המוח והקוגניציה | חינוך (המגמה למנהל, חברה ומדיניות החינוך והמגמה לתכניות לימודים והוראה)

• ​המחלקה לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה תערוך בשעה 18:00 מפגש היכרות מיוחד עם התכניות השונות המוצעות למעוניינים בתואר שני בתחומי הסוציולוגיה, האנתרופולוגיה והסוציולוגיה הארגונית - למידע נוסף >>​

madhar_june12.PNG
​​​​​