$$Events$$

29 יונ' 2017
-16:00

הפקולטה למדעי ההנדסה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב מתכבדת להזמינך לאירוע הטכנולוגיה וההנדסה השנתי

כנס הפרויקטים ההנדסיים
BGU TECHNOLOGY 2017
   יום חמישי29.6 קרית האוניברסיטה ע"ש מרקוס, באר שבע 10:00-16:00

בואו להתרשם מיותר מ- 550 פרויקטי גמר של הפקולטה למדעי ההנדסה בכנס המוביל והגדול בארץ, בהשתתפות חוקרים, בכירי התעשייה, אנשי פיתוח, יזמים ומומחים. בכנס תהנו מ הצגת טכנולוגיות חדשניות, מפגשים עם סגל בכיר וסטודנטים ומאות מיצגים הנדסיים

הפקולטה למדעי ההנדסה היא הגדולה מבין הפקולטות באוניברסיטת בן-גוריון בנגב ולומדים בה מעל ל-6,000 סטודנטים לתארים ראשון, שני ושלישי, במגוון רחב של תחומי הנדסה, חלקם ייחודיים לאוניברסיטה.
בפקולטה יותר מ-200 חוקרים אשר מחקריהם הציבו אותה בחזית העולמית במחקר ובטכנולוגיה.

הפיתוחים האחרונים והחדשניים ביותר: הכנסו לצפייה ברשימת כל הפרויקטים בכל המחלקות

כמדי שנה, כנס הפרויקטים מאפשר הכרות עם העבר וההווה המפוארים של הפקולטה למדעי ההנדסה. באירוע זה יציגו הסטודנטים המסיימים, כחלק מהדרישות לתואר מהנדס, את הפרויקטים ההנדסיים שביצעו במהלך השנה האחרונה.
כ-500 פרויקטים הנדסיים יוצגו בכנס (בהשתתפות למעלה מ-1000 סטודנטים) שיתקיים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב ביום חמישי ה-29.6.17.

גם השנה, כל מחלקות ותכניות הפקולטה למדעי ההנדסה יציגו את תוצאותיהן במצגות והרצאות באותו היום. בכך, תתאפשר למשתתפים מהתעשייה והאקדמיה בחינה כוללת והתרשמות ממגוון רחב של פעילויות הפקולטה. באירוע יוצגו פרויקטים יחידניים וגם כאלה אשר מבוצעים בצוותים גדולים ואשר זכו להכרה בתחרויות בינלאומיות יוקרתיות.
בכנס תחשפו לשילוב בין הנדסה וחדשנות, שהוא בין הנושאים העיקריים אותם אנחנו משתדלים להקנות לבוגרינו.

אני מצפה לפגוש אתכם ב-29 ביוני באירוע הגדול של הפקולטה למדעי ההנדסה.
פרופ' יוסי קוסט, דיקן הפקולטה למדעי ההנדסה