17 דצמ' 2018

​​​​

לקראת תחילת עבודות ההקמה של קריית התקשוב הדיגיטלית, התכנסו באוניברסיטת בן-גוריון בנגב נציגי אגף התקשוב- בראשות מפקד חטיבת לוט"ם, תא"ל רמי מלאכי, נציגי הסגל הבכיר של האוניברסיטה, בראשות הרקטור פרופ' חיים היימס, וצוות מנהל המעבר דרומה, למפגש חשיבה וחיזוק שיתופי הפעולה בין האקדמיה לאגף התקשוב.

צילום: לי-שי הרצוג​

מפקד חטיבת לוט"ם, תא"ל רמי מלאכי ורקטור האוניברסיטה, פרופ' חיים היימס וצוותיהם בדיונים לקראת תחילת ההקמה של קריית התקשוב הדיגיטלית.  צילום: לי-שי הרצוג

לוט"ם היא החטיבה להתעצמות טכנולוגית מבצעית באגף ​התקשוב בצה"ל , המפתחת מערכות תקשוב לכלל צה"ל. לוט"ם מספקת שירותים שונים בתחומי התמחותה ליחידות צה"ל השונות ולגופים ביטחוניים נוספים.

במהלך הפגישה, סוכם על הקמת צוותי עבודה לבחינת תכניות לימודים ומחקר בתקופת הביניים עד למעבר הפיזי לקמפוס התקשוב ב-2023 והתכנון לטווח הארוך יותר.

יצוין, כי המעבר דרומה מייצר הזדמנות גדולה עבור האוניברסיטה, אגף התקשוב והתעשייה באזור.​

לסרטון ההדמייה של קריית התקשוב » ​