$$Events$$

17 דצמ'
- 18 דצמ'

בניין אברהם בן דוד אוחיון למדעי ההתנהגות (98) ובניין נחום ואנה גוזיק (97)

כנס האגודה הגיאוגרפית הישראלית ה-58 יתקיים בחנוכה תשע"ח (18-17 לחודש דצמבר 2017) באוניברסיטת בן-גוריון בנגב בשנת היובל למחלקה לגאוגרפיה ופיתוח סביבתי.

הכנס 'גאוגרפיה בעולם מתמלא ומורכב' יתמקד במגוון היבטים של הגאוגרפיה העכשווית ותרומתה להתמודדות עם האתגרים המקומיים והגלובליים בעולמנו המשתנה.

לצד הצגת מחקרים בתחומי הגאוגרפיה השונים במגוון מושבים אקדמיים, ומושבי מליאה נושאיים, יכלול הכנס סדנאות מקצועיות לסטודנטים ותלמידי מחקר, יריד תעסוקה, מושב ותחרות פוסטרים, סיורים עירוניים, אירועי הווי ועוד.

אחד מיעדי הכנס הינו חיבור קהלים צעירים למחקר בתחומי הגאוגרפיה השונים. תלמידי מחקר מוזמנים להגיש תקצירים להרצאות ו/או פוסטרים. הכנס יהיה פתוח בפני תלמידים בתואר הראשון במחלקות לגאוגרפיה באוניברסיטאות ובמכללות.

נשמח לראותכם

פרטים מלאים והרשמה באתר הכנס