$$Events$$

-15:30

חדר הסמינרים בבניין המנהלה, המכונים לחקר המדבר
קריית האוניברסיטה בשדה בוקר

​חושבים על תואר שני או שלישי באקולוגיה, אנרגיה מתחדשת, טכנולוגיות מים או חקלאות?

תלמידי המחקר גרים, לומדים וחוקרים בקרית האוניברסיטה שבמדרשת בן-גוריון בשדה בוקר.
בואו לחוות חוויה בינלאומית עם תלמידי מחקר מכל העולם!

הסעות הלוך ושוב מבאר-שבע לנרשמים מראש לאירוע >

להרשמה לאירוע >>

מים

המכונים לחקר המדבר ע"ש יעקב בלאושטיין בקמפוס שדה בוקר של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב מזמינים אתכם למפגש חשיפה למחקר ולתארים מתקדמים במגוון תחומים: מיקרוביולוגיה, חקלאות, השקיה, צמח וסביבה, הידרולוגיה ואיכות מים, אקולוגיה ושמירת טבע, אנרגיית השמש ופיסיקה של הסביבה, לימודי סביבה, ארכיטקטורה מדברית ועוד.

במכונים לחקר המדבר פועלים כ-75 חוקרים ביחד עם יותר מ- 200 תלמיד מחקר מכל העולם, אשר ניצבים בחזית העולמית במחקרים בתחום המידבור, התפלה וטיפול במים, שמירת טבע ופיתוח בר קיימא של אזורים צחיחים ועוד. בוגרי בית הספר השתלבו בהצלחה בארץ ובעולם בגופים ציבוריים, בתעשייה הפרטית, במכוני מחקר ובאקדמיה.

באירוע תוכלו לשמוע על תכניות הלימודים ומסלולי המחקר, להשתתף במפגשים אישיים עם חוקרים וסטודנטים, לקבל מידע על מלגות ועל השתלבות בעבודה באקדמיה ולהכיר את חווית הלימודים בקמפוס בינלאומי שוקק בלב המדבר.

תוכנית היום הפתוח

איסוף מתחנת רכבת צפון/אוניברסיטה בבאר-שבע

התכנסות, רישום וכיבוד קל

דברי פתיחה

• פרופ' בוריס זלצמן, מנהל המכונים לחקר המדבר ע"ש יעקב בלאושטיין.

• פרופ' עלי נוג'ידאת, מנהל בית הספר הבינלאומי ללימודי מדבר ע"ש אלברט כץ

סקירה של מחקרים הנערכים במכונים לחקר המדבר:

• המכון לחקלאות וביוטכנולוגיה של אזורים צחיחים ע"ש שוחרי האוניברסיטה בצרפת

• מכון צוקרברג לחקר המים