$$Events$$

22 מרץ
- 23 מרץ

הקמפוס ע"ש משפחת מרקוס (מיקום מדוייק יפורסם בהמשך)

ההאקתון יחל בשעה 9:00 בבוקר ביום חמישי ה-22/3 ויימשך 28 שעות עד היום למחרת. לרשות המשתתפים יעמדו 28 שעות לפתח טכנולוגיה בתחום שיפור איכות וחווית הלמידה באוניברסיטה.

HACKBGU 2018

אז מה זה האקתון?

שילוב של Hacking ומרתון. זהו אירוע תחרותי שמטרתו לייצר פתרונות חדשניים לבעיה נתונה תחת לחץ של זמן.
בהאקתון מתחרות קבוצות הטרוגניות (מתכנתות/ים, נשות/אנשי רעיון ומעשה, מעצבות/ים, מנהלות/י מוצר וכו') שיושבות/ים לתכנן ולהביא לכמה שיותר התקדמות בהגשת הרעיון על מנת לזכות בפרס – שמטרתו המשך פיתוח של הרעיון שהציגו.

ההאקתון של אגודת הסטודנטים, מרכז בנג'יס ליזמות וחדשנות של הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר בשיתוף עם היחידה לפיתוח אקדמי יהיה בנושא חדשנות ויצירתיות בחוויית הלמידה וההוראה.

המשתתפות/ים בתחרות ידרשו לחשוב על הצרכים העולים מהשטח ולהתאים להם את הפתרונות הכי חדשניים, יצירתיים ואפקטיביים. בסוף האירוע תתקיים תחרות בין כל הצוותים ובמסגרתה הם יציגו את הרעיון, והטובות/ים ביותר ינצחו!

מה יעמוד לרשותכן/ם?

מעטפת לוגיסטית הכוללת אוכל לאורך כל האירוע, חיבורים לחשמל, מקום מנוחה.

פעילויות השראה והפוגה.

מנטוריות/ים שיעזרו בפיתוח ובהגשת הרעיון – מעולם ההייטק, הטכנולוגיה והאקדמיה.

פרס הדיקניות/ים – צוותים שיגיעו יחד עם מנטור/ית שהוא חבר/ת סגל אקדמי באוניברסיטה יזכו להתחרות על פרס נוסף!

מועד אחרון להרשמה 19/3 - לטופס ההרשמה >>

פרטים מלאים באתר ההאקתון >>