$$Events$$

12 דצמ' 2018

מתחם WeWork, פארק ההיי-טק, גב ים נגב

​כנס בלוקצ'יין בהפקת אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, קהילת בלוקצ'יין בבאר-שבע B7 ובשיתוף WeWork

בשנים ה​אחרונות בכלל ובפרט בשנה החולפת תחום הבלוקצ'יין תפס נתח משמעותי בתעשיית ההיי-טק בארץ עם גיוסי הון העולים על מיליארד דולרים ומעל ל-150 חברות הפועלות בתחום. בכנס השנתי ירוכזו כל העדכונים אודות המגמות והחידושים האחרונים בתעשייה המתפתחת בישראל.

השנה הכנס יעמוד בסימן תעשייה ישראלית בתחום ובו תיחשפנה יזמות, השקעות ותעסוקה בתעשיית הבלוקצ'יין המתפתחת בארץ.

בכירי התעשייה יגיעו לכנס כדי לשתף מהידע שלהם בתחום וצפויים להגיע רבים מהאקו-סיסטם הטכנולוגי המתפתח בבאר-שבע, כולל נציגי אוניברסיטת בן-גוריון, קהילות היזמות השונות, עובדי פארק ההיי-טק, חברי העירייה וסטודנטים רבים.

בבאר שבע הוקם פארק הייטק ענק וחברות טכנולוגיה, צה"ל והתעשיות הצבאיות מעבירות את פעילותיהן דרומה. כחלק מפיתוח העיר הוקמו קהילות יזמות וחדשנות, וביניהן גם עמותת בלוקצ'יין B7. אחת ממטרות העמותה היא לעורר מודעות לפוטנציאל הטמון בטכנולוגיית הבלוקצ'יין, לעודד יזמות וחדשנות בתעשייה, להסב את מבטיהם של המשקיעים לעבר סטארטאפים מהדרום וכמובן להוביל לשימוש במטבעות דיגיטליים כאמצעי תשלום.

"עמותת בלוקצ׳יין B7 ממשיכה את המסורת ועורכת כנס בלוקצ׳יין שנתי חגיגי, העוסק ביזמות בלוקצ׳יין איכותית ופיתוחה בדרום. אנו שמחים וגאים לארח אנשי מפתח מהתעשייה שיגיעו מכל רחבי הארץ, בכנס שהוא חובה לאנשי הטכנולוגיה והחדשנות בדרום" אמר אור סנטו, מנכ"ל ומייסד בלוקצ'יין B7. ​

"השנה האחרונה הייתה בהחלט מדהימה. בעוד ערך המטבעות קורס ועבור הציבור הרחב נדמה שהכול נדם ונגמר, אנו עדים לכמות המיזמים החדשים, כספי המשקיעים שזורמים לתעשייה, התאגידים והבנקים שלוטשים עיניים לתחום - ומבינים שאנחנו בהתחלה של משהו גדול" המשיך בן סמוחה.

בתוכנית​​:

התכנסות וכיבוד

הרצאות קצרות

פאנל יזמות

בין הדוברים:

בן סמוחה, מייסד ומנכ"ל CryptoJungle וממייסדי עמותת בלוקצ'יין B7 – שיעסוק במבוא לטכנולוגיית בלוקצ'יין ויסקור את הנעשה בתעשייה המקומית.

• טל בנו סקלאר, מייסדת ומנכ"לית חברת ההשמה  Andromeda- תשוחח על הביקוש למפתחים ומיזמים בתחום הבלוקצ'יין והאתגר במציאת עובדים ועבודה בתעשייה החדשה.
  • מני רוזנפלד, יו"ר איגוד הביטקוין הישראלי; עופר רותם, מייסד שותף של חברת קוליידר השקעות ואלי בז'רנו, מנכ"ל ומייסד Bit2C ישתתפו בפאנל השקעות ויזמות.

בין אם אתם מאזור הדרום ובין אם לא, אם אתם מעוניינים לשמוע את מובילי התעשייה בנושאים השונים – זו ההזדמנות שלכם!

הכניסה בחינם - בהרשמה מראש!