31 אוק' 2016
מרכז חוסידמן לנוער שוחר מדע באוניברסיטת בן-גוריון בנגב מוביל מגוון רחב של תכניות לנוער, שנועדו לאתר ולטפח מצוינות בתחומי מדע שונים. המרכז מיישם במרבית תכניותיו גישה ייחודית המשלבת הוראה מקצועית ואיכותית, תכניות מנהיגות ולמידה אקדמית חווייתית.

עבודות הגמר נועדו לחשוף תלמידים לעולם המחקר בתחומי המדע השונים, לגרות את סקרנותם ולתת להם אפשרות לפתח חשיבה מדעית ויצירתית תוך כדי לווי אקדמי.
אנו מאמינים כי המפגשים והעבודה עם חוקרים ותלמידי מחקר וכתיבת עבודות גמר יהוו אבן דרך משמעותית בחינוך וטיפוח דור העתיד של המדענים במחוז הדרום.

אנו קוראים לכם, חברי הסגל ותלמידי המחקר לקחת חלק בעיצוב עתודת המדע שלנו

אנו מזמינים חוקרים ותלמידי מחקר מתחומי הכימיה, ביולוגיה, ביוטכנולוגיה, פיזיקה, רפואה, הנדסות, רובוטיקה ומחשבים להנחות תלמידים מצטיינים בכיתות י"א.

במסגרת המחקר, יגיעו התלמידים לעבודה מעשית במעבדותיכם בנושא אותו תציעו ובהמשך יכתבו עבודת גמר ויזוכו ב 5 יח"ל בתעודות הבגרות על בסיס עבודתם. התהליך כולל מפגשים בכיתה י"א, עבודת מעבדה במהלך הקיץ, ומפגשי סיכום ועיבוד נתונים בכיתה י"ב.

מעבר לסיפוק האישי ולתרומה שלכם לבניית עתודת הסטודנטים של אוניברסיטת בן גוריון, ההנחיה מתוגמלת בשכר של 6200 ₪ לכל עבודה .
במידה וברצונכם להנחות תלמידים אנא צרו קשר עם מזל מלכה ממרכז חוסידמן
(מרכז אילן רמון)