דלג לתוכן העמוד
הפעל מצב נגיש יותר
בטל מצב נגיש יותר
כניסה
תואר ראשון
מידע למועמדים
שאלות נפוצות
קישורים שימושיים
מערכת שעות
טפסים
נהלים
כלי כתיבה
מבנה התוכנית
לימודים במחלקה
לימודים בחטיבה
שנתונים
תואר שני
מידע למועמדים
למועמדים
קישורים שימושיים
מערכת שעות
טפסים
נהלים
כלי כתיבה
מבנה התוכנית
תוכנית הלימודים
תזות
תזות שאושרו
הצעות תזה מאושרות
תואר שלישי
מידע למועמדים
לימודי תואר שלישי
רשימת דוקטורנטים
קישורים שימושיים
טפסים
סגל
הכירו אותנו
סגל המחלקה
נזכור
אוסף אליהוא כ"ץ
פרקטיקום
PRACTI.COM
אודות
הגשת מועמדות
בוגרי ההתמחות מספרים
תמונות, אורחים ואירועי הפרקטיקום
קישורים מהירים
מידע מנהל תלמידים
דיווח על תקלות מחשוב
חילן-נט
קיוסק מידע למרצה (כולל ניצן)
post
Outlook 365
לוח שנה אקדמי
ספר טלפונים
מפות ודרכי הגעה
אישורי כניסה לרכב
מכרזים ודרושים
משרות לסגל אקדמי בכיר
מכרזי רכש ובינוי
דיווח תקלות אחזקה
מל"ט - מערכת הטיסנים
En
לסטודנטים
לסגל
למועמדים
לידידים
קישורים מהירים
מידע מנהל תלמידים
דיווח על תקלות מחשוב
חילן-נט
קיוסק מידע למרצה (כולל ניצן)
post
Outlook 365
לוח שנה אקדמי
ספר טלפונים
מפות ודרכי הגעה
אישורי כניסה לרכב
מכרזים ודרושים
משרות לסגל אקדמי בכיר
מכרזי רכש ובינוי
דיווח תקלות אחזקה
מל"ט - מערכת הטיסנים
Languages
English
המחלקה
לתקשורת
הירשמו ללימודים
להרשמה
המחלקה לתקשורת
תואר ראשון
מידע למועמדים
שאלות נפוצות
קישורים שימושיים
מערכת שעות
טפסים
נהלים
כלי כתיבה
מבנה התוכנית
לימודים במחלקה
לימודים בחטיבה
שנתונים
תואר שני
מידע למועמדים
למועמדים
קישורים שימושיים
מערכת שעות
טפסים
נהלים
כלי כתיבה
מבנה התוכנית
תוכנית הלימודים
תזות
תזות שאושרו
הצעות תזה מאושרות
תואר שלישי
מידע למועמדים
לימודי תואר שלישי
רשימת דוקטורנטים
קישורים שימושיים
טפסים
סגל
הכירו אותנו
סגל המחלקה
נזכור
אוסף אליהוא כ"ץ
פרקטיקום
PRACTI.COM
אודות
הגשת מועמדות
בוגרי ההתמחות מספרים
תמונות, אורחים ואירועי הפרקטיקום
אוניברסיטת בן-גוריון בנגב
>
הפקולטה למדעי הרוח והחברה
>
המחלקה לתקשורת
>
צור קשר
צור קשר
ארעו השגיאות הבאות בעת שליחת הטופס:
*
פניה לגורם
בחר
*
מאת
*
דוא"ל הפונה
*
נושא הפניה
*
תוכן
חפשו אותנו גם בפייסבוק
שעות קבלה של מזכירות תקשורת
ימי א-ה: 10:00-12:00
יום ג: תואר שני בלבד
עבודות בדוקות ניתן לאסוף ממזכירות המחלקה בשעות הקבלה בלבד!
אתר זה משתמש בעוגיות. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש שלנו בעוגיות.
לדעת עוד
אישור