05 דצמ' 2018

המועצה הירוקה של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, המובילה את פרויקט ׳קמפוס ירוק׳, נפרדה מפרופ’ רבקה כרמי ומודה לה על העשייה הסביבתית שהובילה בשנות תפקידה כנשיאת האוניברסיטה.

המועצה הירוקה של אב"ג (׳קמפוס ירוק׳), האחראית על פעילויות סביבתיות שונות בתחומי המחקר, תשתיות ולוגיסטיקה, חינוך וקהילה ופעילויות סטודנטים, נפרדה אתמול בטקס הוקרה לנשיאה, פרופ' רבקה כרמי, בפתיחת ישיבת המועצה השנתית.

הטקס התחיל בהענקת אות הוקרה לנשיאה על תרומתה המשמעותית לקידום נושאים סביבתיים בקמפוס כמובילה ופורצת דרך להטמעת ערכי הקיימות והסביבה באקדמיה ובחברה.

פרופ' רבקה כרמי נשאה דברים וציינה את התקופה המאתגרת בעולם הקיימות והסביבה סביב הדיונים על שינויי האקלים והתחזיות אודות השפעת איכות הסביבה על כדור הארץ.

"אני גאה בפרויקט קמפוס ירוק ובהתגייסות של הקמפוס כולו סביב הנושא הסביבתי תוך הגשמת החזון להשפיע במישורים רבים בקהילה, באקדמיה ובחברה. קמפוס ירוק משפיע, מצליח ומוכר ברמה האזורית וברמה הבינלאומית הרבה בזכות האנשים המובילים אותו ועל כך יש להודות", כך אמרה פרופ' רבקה כרמי בטקס הפרידה מקמפוס ירוק.