05 דצמ' 2016

קול קורא

פרס לעבודות גמר (לקראת תיזה) מצטיינות לתואר שני ושלישי העוסקות בנושאי סביבה וקיימות

המועצה הירוקה (המועצה המנהלת של קמפוס ירוק') של אוניברסיטת בן גוריון בנגב, בתמיכת חברת 'אורמת טכנולוגיות', מעוניינת לקדם עבודות גמר מצטיינות לתואר שני (עם תיזה) ושלישי מכל הפקולטות והמחלקות באוניברסיטה, בנושאי סביבה וקיימות ואשר יעסקו, בין השאר, בהנדסה סביבתית, פיתוח בר-קיימא, בריאות הציבור, חינוך סביבתי, שמירת טבע וסביבה.

המועצה פונה לסטודנטים לתואר שני הנמצאים בשנה השנייה ללימודיהם (לקראת סיום התואר) ולתואר שלישי בשנתם הרביעית (לקראת סיום התואר) להגיש מועמדות לפרס.

תואר שלישי:

פרס כספי בסכום של 3,000 ₪ יוענק למקום ראשון

פרס כספי בסכום של 2,500 ₪ יוענק למקום שני

פרס כספי בסכום של 2,000 ₪ יוענק למקום שלישי

תואר שני:

פרס כספי בסכום של 2,000 ₪ יוענק למקום ראשון

פרס כספי בסכום של 1,500 ₪ יוענק לפרס שני

פרס כספי בסכום של 1,000 ₪ יוענק לפרס שלישי

הגשת הבקשות:

את הבקשות יש להגיש לקמפוס ירוק (נא לכתוב בכותרת: "פרס עבודת גמר-תואר שני/שלישי-שם פרטי+שם משפחה") בדוא"ל: cgreen@bgu.ac.il

יש להגיש את טופס הבקשה המצורף להלן הכולל: תקציר, רשימת פירסומים וטופס הצהרת מנחה המצורפים להלן (יש להקפיד על פונט אריאל 12, רווח של 1.5 שורות ושוליים של 3 ס"מ)

יש להגיש את הבקשה בשני פורמטים: PDF ו- DOC.

המועד האחרון להגשת מועמדות הוא ה- 30.1.2017.  תאריך הענקת הפרסים יפורסם בהמשך.

בחינת הבקשות:

ועדה מטעם המועצה הירוקה עם נציגי כל הפקולטות תבחן את כל הבקשות. בבחינת הבקשות תתחשב הוועדה, בין היתר, בשיקולים הבאים:

1.   מקוריות וחדשנות עבודת הגמר.

2.  תרומת העבודה לתחומים הסביבתיים.

3.  איכות ובהירות התקציר.

תנאים כלליים:

• הוועדה תהיה רשאית לזמן את מגישי המועמדות להציג את מחקרם לבחינה עמוקה יותר של הבקשה.
  • הוועדה תיצור קשר עם המנח(ים) ו/או הממליצים לאישור וקבלת המלצות על העבודה.
  • תלמידים אשר יזכו בפרס יתבקשו להגיע לטקס חלוקת הפרסים ולהציג בקצרה את עבודתם.
  • מובהר בזאת, כי המועצה הירוקה אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהיא ו/או להעניק פרס כלשהו, וכן כי המועצה לא תישא בהוצאות הכרוכות בהגשת ההצעות, לרבות הוצאות נסיעה, הדפסה, עריכה, הפקה או כל הוצאה אחרת, בין אם קיבלה את ההצעה ובין אם לאו.

להורדת טופס הגשת מועמדות וטופס הצהרת מנחה לחצו כאן >>