05 דצמ' 2016
קול קורא
למתן פרס בעבודות גמר ופרויקטים לתואר ראשון העוסקים בנושאי סביבה וקיימות

אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, באמצעות המועצה הירוקה (המועצה המנהלת של "קמפוס ירוק"), מעוניינת לקדם עבודות גמר ופרויקטים של סטודנטים לתואר ראשון מכל הפקולטות והמחלקות באוניברסיטה, שלהם תרומה לשמירת הסביבה ואשר יעסקו בפיתוח בר קיימא, בריאות הסביבה ואדם וסביבה.

המועצה פונה לציבור הסטודנטים לתואר ראשון הנמצאים בשנה האחרונה ללימודיהם להגיש מועמדות לפרס על עבודת גמר / פרויקט בתחום. הבקשה למעומדות תכלול תקציר בפורמט של WORD ו- PDF, עד 2 עמודים כולל איורים וטבלאות (לא יותר מ-MB 2). התקציר יכלול: נושא, מטרה\שאלת מחקר, תוכנית\מתודולוגיה של העבודה, חשיבות המחקר, חדשנותו ותרומתו לנושאים הקשורים בסביבה.

פרס כספי בסכום של עד 2000 ₪ יוענק לעבודות המצטיינות שיבחרו ע"י צוות שיפוט מקצועי.

הגשת הבקשות:
את הבקשות יש להגיש לקמפוס ירוק (נא לכתוב בכותרת: "פרס עבודת גמר-שם פרטני+שם משפחה" בדוא"ל: cgreen@bgu.ac.il.  יש להגיש בליווי אישור מנחה.
המועד האחרון להגשת ההצעות הוא עד ה- 30.1.2017.
הפרסים לזוכים יוענקו בתחילת יוני במסגרת טקס של 'קמפוס ירוק'.

בחינת הבקשות:
ועדה מטעם מועצת קמפוס ירוק תבחן את כל הבקשות שתוגשנה אליה. בבחינת הבקשות תתחשב הוועדה בין היתר, בשיקולים הבאים:
  1. העבודה/פרויקט הינה עבודת גמר של סטודנט/ים לתואר ראשון לשנת תשע"ו.
  2. העבודה/פרויקט עוסק בנושאים סביבתיים,  או שהוא בעל נגיעה ו/או רלוונטיות לתחומים אלו.
  3. העבודה/פרויקט הינה מקורית ו/או בעלת אופי יישומי ייחודי ו/או בעלת תרומה מדעית לתחום.
  4. הועדה תהיה רשאית לזמן את המבקשים להצגת עבודתם או תכנית הפרויקט בפניה לצורך בחינה נוספת וכחלק מבחינת הבקשות.

תנאים כלליים:
תלמידים אשר יזכו בפרס יתבקשו להציג פוסטר במסגרת הטקס של 'קמפוס ירוק'. מובהר בזאת, כי המועצה הירוקה אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהיא ו/או לתת מענק לפרויקט כלשהו, וכן כי המועצה לא תישא בהוצאות הכרוכות בהגשת ההצעות, לרבות הוצאות נסיעה, הדפסה, עריכה, הפקה או כל הוצאה אחרת, בין אם קיבלה את ההצעה ובין אם לאו.
בעבודות/פרויקטים שיזכו לתמיכה, ככל שיהיו כאלו, יש לציין בפרויקט את התמיכה שנתקבלה בנוסח שיועבר מראש ע"י הועדה.