03 דצמ' 2017

​​​​​​TheMarker, רפאלה גויכמן, 28.11.2017:

נציגי חברות היי-טק לקחו חלק בפאנל של מדור טקניישן ב-TheMarker באוניברסיטת בן גוריון ודנו בשאלה "איך לבנות קריירת היי-טק בבאר שבע?"

"אנחנו רואים באוניברסיטה עלייה בפעילות עם סביבת ההיי-טק", אמרה באירוע ד"ר ס​תו רוזנצוויג, חוקרת בכירה בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר, וביזמות טכנולוגית באוניברסיטת בן גוריון. "יש תנופת בנייה של מעבדות ובניינים שמיועדים למשרדים לחברות. יש שיתופי פעולה כמו עם דל ועם חברות שאנחנו מקווים שיגיעו לכאן. יש התעוררות ויש עוד למה לצפות".

"בפקולטה לניהול יש תכניות התמחות בתוך חברות היי-טק פה בנגב", הוסיפה ד"ר רוזנצוויג. "כרגע זה בסדר גודל מצומצם וצריך להרחיב את זה. אנחנו צריכים לעבות את הנטוורק בין האוניברסיטה לסביבה. צו השעה שלנו הוא להכניס את עניין הניסיון בחברות בזמן הלימודים. להכניס תכנים מקצועיים למערך השיעורים. אנחנו בהחלט יכולים לעשות יותר. אנחנו נשמח שגם יפנו אלינו חברות ונעבוד ביחד על שת"פים".

לכתבה המלאה

סתיו.jpg