29 פבר' 2016
​​​
קול קורא
לביצוע מחקרים בנושאים בעלי זיקה למגזר השלישי ולמנהיגות חברתית

המרכז הישראלי לחקר המגזר השלישי מעוניין לקדם את המחקר בנושאים בעלי זיקה למגזר השלישי ולמנהיגות
חברתית.
לשם כך אנו מציעים מענקי מחקר לחוקרים ותלמידי מחקר המעוניינים לבצע מחקרים בתחומים הנ"ל.
 כללים​:
המענקים מיועדים לאנשי סגל ולתלמידים לתארים מתקדמים במוסדות להשכלה גבוהה בישראל.
בחירת המחקרים שימומנו תקבע על פי הערכת האיכות המדעית ופוטנציאל התרומה של המחקר לחברה.
הצעות תוגשנה בשפה העברית בגודל של עד 2 עמודים. ההצעה תכלול את שם הפרויקט, שמות החוקרים, תיאור
הפרויקט: מטרות ויעדים, חשיבות המחקר, תכנית המחקר, מתודולוגיה, ולוח זמנים לביצוע במחקר.
את הבקשה יש להגיש עד ה 15.3.2016.

ההצעות הזוכות יגישו את התוצר הסופי המחקרי למרכז עד ה 1.9.2016.  הדוח ייכתב בעברית (מלבד כותרת

ותקציר שיכתבו גם באנגלית) ויהיה באורך של עד 15 עמודים. העבודות הסופיות יפורסמו באתר המרכז.

גובה התמיכה בפרויקט יהיה עד 10,000 ₪ למשך שנה.

ההגשות יוגשו לאחד משני מסלולים:
  1. מענקי מחקר- במסלול זה החוקרים הזוכים ישלימו את מחקרם בצורה עצמאית ויגישו את התוצר המחקרי הסופי למרכז.
  2. עמיתי מחקר- בנוסף לביצוע המחקר, למשך תקופת המחקר הזוכים במענק המחקר יקבלו גישה לחדר מחקר במרכז ויוזמנו להשתתף בסמינרים התקופתיים של המרכז.
 כל ההגשות ייעשו בקבצי word למייל: ictr@bgu.ac.il

למידע נוסף ניתן לפנות לגב' ג'יל צימרמן במרכז לחקר המגזר השלישי באוניברסיטת בן-גוריון בנגב לכתובת:  ictr@bgu.ac.il  טלפון: 6472323 – 08.​​