23 נוב' 2016
​בתאריך 15/11/16 התקיים הטקס האוניברסיטאי להוקרת חוקרים ומרצים מצטיינים.

ד"ר צחית סימון-תובל מהמחלקה לניהול מערכות בריאות זכתה בפרס טורונטו לחוקרים צעירים. הפרס מוענק לחוקרים צעירים על יצירתיות-אינטלקטואליתיכולת-חשיבה והישגים ראויים לציון בתחומי המדע, הטכנולוגיה, הרפואה, מדעי הרוח והחברה ותרומה לרווחת הקהילה.

TzahitHaCohenBloom (Large).jpg
מימין: ד"ר צחית סימון- תובל, פרופ' צבי הכהן רקטור האוניברסיטה, פרופ' דן בלומברג סגן
הנשיאה ודיקן למו"פ

בפרס הצטיינות בהוראה זכו: ד"ר פני יובל מהמחלקה למנהל ומדיניות ציבורית , ד"ר שלומי קודיש מהמחלקה לניהול מערכות בריאות, שני מלכה-אברהם המלמדת במחלקות למנהל עסקים, ניהול, ותכוניות למנהלים, ד"ר צחית סימון-תובל​ וד"ר ליאור גל מהמחלקה למנהל עסקים.

SHLOMI_RECTOR_ODED.jpgFANY_RECTOR_ODED.jpg

מימין: ד"ר שלומי קודיש, פרופ' צבי הכהן, פרופ' עודד לוונגרט; ד"ר פני יובלפרופ' צבי הכהןפרופ' עודד לוונגרט

SHANI_RECTOR_ODED.jpg TZAHIT_RECOTR_SOMEONE.jpg
             שני מלכה-אברהם                                ד"ר צחית סימון-תובל, פרופ צבי הכהן, פרופ' עמוס כץ

ליאור גל.JPG
               ד"ר ליאור גל

ד"ר פני יובל וד"ר שלומי קודיש, עלו לבמה פעם נוספת לקבל גם את פרס גלאט למצוינות בהוראה - פרס יוקרתי שמוענק בשמו של עו"ד הרמן גלאט לזכר הוריו לובה ודיוויד גלאט, שהיו אוהבי ישראל וחברים פעילים בתנועה הציונית בארה"ב. המרצים נבחרו על בסיס תוצאות סקר איכות ההוראה שנעשה בקרב הסטודנטים.

FANY_RECTOR.jpg​​                                                                      שמאל-ימין: פרופ' צבי הכהן רקטור האוניברסיטה, ד"ר פני יובל​​   ​

CODISH SHY_4206.jpg                      משמאל: ד"ר שלומי קודיש, פרופ עודד לוונגרט, דיקן הפקולטה לניהול, פרופ' צבי הכהן, פרופ' רבקה כרמי נשיאת האוניברסיטה​​​