$$Events$$

30 מרץ
- 31 מרץ

הנכם מוזמנים להאקתוןשמרכז בנג'יס מוביל יחד עם התאחדות הסטודנטים בנושא:

"שיפור חיי הסטודנטים"​

ההאקתון הבינלאומי הראשון בנגב יעסוק ב"שיפור חיי הסטודנט וחוויית הלמידה" ויערך באוניברסיטת בן גוריון בתאריכים 30-31 למרץ, 2017. האירוע מובל על ידי מרכז בנג'יס ליזמות וחדשנות בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר ואגודת הסטודנטים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. לאתר האירוע לחצו כאן - http://www.hackbgu.com

כ-200 משתתפים צפויים לקחת חלק באירוע וביניהם סטודנטים מישראל ומחו"ל, וגורמים נוספים מתעשיית ההיי-טק המקומית. המשתתפים יעבדו בצוותים במשך 28 שעות וזאת מתוך מטרה לפתח טכנולוגיות חדשניות שישפרו את חיי הסטודנטים ויוצגו באירוע שיפוט שבסופו יוכרזו גם הזוכים.

הפיתוחים יוכלו להיות טכנולוגיים, חברתיים או עסקיים ולהתמקד בכל שלבי החיים הסטודנטיאליים מרגע הקבלה לאוניברסיטה ועד לשלבים שלאחר סיום התואר (מציאת עבודה וכיו"ב). כמו כן, תתאפשר הצגת פרויקטים המבוססים על פיתוחים קיימים ובלבד שאלו יציגו שיפור משמעותי של השירותים/מוצרים המוצעים כיום.

ההשתתפות בהאקתון מאפשרת התנסות מעשית תוך תמיכה משמעותית של מנטורים ומהווה הזדמנות ייחודית לסטודנטים מכל העולם לעבוד יחד מתוך מטרה ליצור טכנולוגיות חדשניות שיתרמו לחייהם.​

תמונה2.png

תמונה3.png