12 פבר' 2019

במהלך חודש ינואר, התקיים בפקולטה מפגש היכרות בין אנשי הסגל  של בית הספר לבריאות הציבור ולתלמידים הלומדים לתארים מתקדמים בביה"ס. המפגש ,פרי יוזמה של פרופ' נדב דוידוביץ, מנהל ביה"ס לבריאות הציבור,  ופרופ' נטליה בילנקו, מנהלת התכנית לתואר שני בבריאות הציבור ( MPH ), נועד ליצור פלטפורמה משותפת לכלל תלמידי המחקר המגיעים ממחלקות שונות, ולסייע להם לרכוש כלים הדרושים לסיום הדוקטורט ולהתוויית הקריירה האקדמית העתידית. ההנחה שהכרות בין תלמידי המחקר  השונים תהווה כר לשיתופי פעולה עתידיים, ותיצור מרחב משותף בו יוכלו לעזור ולהיעזר.

בתחילת המפגש פרופ' נדב דוידוביץ' הציג את חזון ותוכניות  בית הספר ואילו פרופ' איריס שי, מהמחלקה לבריאות הציבור, הרצאתה על "איך להפוך דוקטורט טוב למצוין. בהמשך,  חברי הסגל ותלמידי המחקר התחלקו לקבוצות ודנו בסוגיות החיוניות לתלמידי המחקר. מבין הנושאים המגוונים שהעלו תלמידי המחקר היה הקושי להשיג נתונים ממוסדות שונים וכיצד ניתן להתמודד עימו. כמו כן,  עלה הצורך להקים קבוצה משותפת לכלל תלמידי המחקר בה יוכלו לחלוק מידע ולפעול עם מי שעוסקים בנושאים משיקים.

המפגש, הינו ראשון מבין רבים,  ומסמן תחילתו של תהליך, שיצעיד  את תלמידי המחקר  קדימה.

תנוונה של משתתפים  למפגש