$$Events$$

27 פבר' 2018
-18:00

​​​​​

הועדה לתלמידי מחקר בשיתוף מרכז פריבס לחינוך, מארגנים לראשונה סדנה המיועדת למנחים/ות לתארים גבוהים בסגל הבכיר בחטיבת מדעי היסוד של הפקולטה למדעי הבריאות.

הסדנה תתקיים ביום שלישי ה- 27.2.2018 , בשעות:  14:00-18:00, בחדר 201, בניין דייכמן​. מפגש חד פעמי של 4 שעות אקדמאיות  ( שתי הרצאות עם הפסקה).

מטרת הסדנה: לעורר חשיבה מקצועית על דרכים אפקטיביות לשיפור הקשר ואיכות העבודה המחקרית המשותפת עם הסטודנטים לתארים מתקדמים, והיא תלווה במחקר פיילוט, שבמסגרתו נתבקש למלא שאלוני דיווח עצמי קצרים מאוד (2-3 דקות בלבד).

מנחה: ד"ר ניר מדג'ר, ראש המגמה לייעוץ חינוכי באוניברסיטת בר-אילן המתמחה בתחום של סביבות חינוכיות המקדמות מוטיבציה של תלמידים וסטודנטים

במהלך הסדנה יוצגו דרכים מעשיות ליישום הממצאים של המחקרים העוסקים בקידום מוטיבציה ומעורבות של סטודנטים למחקר וכיצד ניתן לעשות בהם שימוש במסגרת העבודה.

הסדנה מיועדת לכל חברי הסגל, צעירים ותיקים כאחד!

השתתפותכם חשובה וחיונית כולכם חשובה.

הרשמה בקישור: