כניסה

בוגרי הפקולטה מצטיינים

12/07/2017

3 בוגרי הפקולטה ממצטייני פרס הרפואה של האוניברסיטה העברית לשנת תשע"ז
3 בוגרי ביה"ס לרפואה ע"ש ג'ויס ואירווינג גולדמן, ד"ר ענבל ראובני, מחזור כ"ו, ד"ר איתי גרוס, מחזור ל"ב  וד"ר ישעיה לנגר, מחזור ל"ב, בין מקבלי פרס הפקולטה לרפואה, האוניברסיטה העברית, לשנת תשע"ז-2017 . הפרס הוענק להם בטקס שהתקיים בתאריך 3 ביולי 2017  כהוקרה והערכה על פועלם בתחום העבודה הקלינית , המחקרית וההוראתית.
דר' ענבל ראובני, פסיכיאטרית , זוכת הפרס ע"ש ד"ר יאיר גון ז"ל, מנהלת את המרפאה הפסיכיאטרית ב"הדסה" וממייסדי המרכז לאבחון וטיפול בנשים הסובלות ממצוקה נפשית. לצד העשייה הקלינית, דר' ראובני מרכזת את ההוראה הקלינית ועוסקת בעיקר במחקרי הדמיה בפסיכיאטריה בנושאי תסמונת בתר חבלתית וכן  במחקר העוסק בתסמונת קדם וסתית ודיכאון אחרי לידה, הפריה חוץ וגופית וקשר בין סטוס תעסוקתי ותחלואה נפשית.

ד"ר איתי גרוס מהדסה עין כרם וד"ר ישעיה לנגר משערי צדק , זוכי פרס המתמחה המצטיין ברפואת ילדים, הפגינו מוטיבציה ומסירות יוצאת דופן בעשייה הרפואית וביחסם למטופלים.
faculty_grant_s.jpg

לכל החדשות