11 אפר' 2016
קרן רוס מעניקה 17 מלגות לסטודנטים מהמחלקה לסיעוד

בטקס צנוע ואינטימי, שהתקיים במרץ 2016  בקוביית רוטשילד,  העניקה קרן רוס  שבע עשרה מלגות, בגובה שכר לימוד, לסטודנטים  מהמחלקה לסיעוד. הטקס התקיים בנוכחות ד"ר חי רוס , מנהל הקרן ובני משפחתו, פרופ' איציק מלצר מנהל בית הספר למקצועות הבריאות ע"ש ליאון ומתילדה רקאנטי, ד"ר חנה זיידנברג , רמ"ח לסיעוד וחברי סגל נוספים. במהלך הארוע, המשתתפים נטלו חלק בפעילות חוויתית , השמה דגש על ערכה של העשייה החברתית.

ד"ר רוס אשר ברך את הסטודנטים ושיבח את דרכם כמצטיינים בתחומי והעשייה החברתית אמר בנאומו  "חשוב היה לי להביא את משפחתי לטקס זה. רציתי שיראו וילמדו על משמעות הנתינה ואני תקווה שיאמצו תפיסתי זו לחיים וימשיכו במסורת זו".

לפני הגעתו אל הטקס, ד"ר רוס, רופא עיניים במקצועו, התארח במחלקת העיניים שבבית חולים האוניברסיטאי סורוקה. במהלך ביקור במחלקה, ד"ר רוס השתתף בניתוח וכן נפגש עם חברי המחלקה.

קרן המלגות של משפחת רוס מיועדת לסטודנטים הלומדים ללימודים מתקדמים בתחומי הסיוע בכלל ותחום הסיעוד בפרט. הקרן מעודדת צעירים מצטיינים המשתייכים לפריפריה החברתית והגיאוגרפית להמשיך בלימודים כצעד משמעותי לקידום תרומתם לחברה והשתלבותם בעולם העבודה.

22-03-2016_146.jpg