22 מרץ 2017
שיר קשי, תלמידת תואר ראשון באוניברסיטת בן-גוריון בנגב ועוזרת מחקר במעבדתה ​ד"ר שלי לוי-צדק לחקר הקוגניציה, הזקנה והשיקום, הציגה את תוצאות מחקרה על אינטראקציה עם רובוט בכנס HRI  (Human-robot Interaction) הבינלאומי בווינה, אוסטריה, וזכתה בפרס הפוסטר המצטיין.

המחקר נערך במחלקה לפיזיותרפיה, במסגרת מחקר נרחב יותר במעבדה של ד"ר לוי-צדק על אינטראקציות בין אנשים לרובוטים, במטרה להבין כיצד לעצב אינטראקציות מיטביות לצורך שילוב רובוטים בתהליך השיקום בעתיד.

כנס ה- HRI הוא כנס בינלאומי שנתי, המרכז יחדיו את החוקרים המובילים בתחום חקר האינטראקציה בין אדם ורובוט בתחומים שונים הכוללים רובוטים בתעשייה, בסביבה הביתית, בחינוך ובשיקום.

שיר זכתה בפרס הפוסטר המצטיין מתוך 143 פוסטרים שהתקבלו והוצגו בכנס, מקבוצות מחקר ממדינות שונות בעולם.

שיר קשי מדגימה את הניסוי במעבדה | צילום: יחסי ציבור