29 נוב' 2016
לרגל הוצאת ספר ההדרכה לאקו תלת מימד " Echocardiography "Principles of Practical Three-Dimensional  בעריכתו של פרופ' חיים יוספי, מנהל יחידת קרדיולוגיה לא פולשנית, במרכז הרפואי האוניברסיטאי ברזילי, יתקיים ערב השקה של  הספר בתאריך 1 בדצמבר בכפר המכביה.

הספר, הכולל 28 פרקים שנכתבו על ידי בכירי הקרדיולוגים בארץ, נכתב במטרה להקנות כלים מעשים לביצוע, לעיבוד ולפיענוח של אקו תלת-מימד הנוגעים במגוון נושאים קליניים, לרבות אנטומיה, תפקוד הלה, מדורי הלב, מסתמים, אאורטה, ומומי לב. בספר הושם דגש על השימוש באקו לב ככלי עזר בקרדיולוגיה התערבותית, לרבות סתימת האוזנית השמאל, בפרפור עליות , TAVI, MitraClip ומומי לב מלידה.

ערב ההשקה יכלול תכנית עשירה ובתוכה הרצאה קצרה של פרופ' יהודה שיינפלד , מהמרכז האוטואימוני במרכז הרפואי שיבא- תל השומר על
"אומנות ורפואה, היילכו שניהם יחדיו?, וכן תכלול ברכות מפי פרופ' מיכאל גליקסון, נשיא האיגוד הקרדיולוגי בישראל, פרופ' צבי הכהן, רקטור האוניברסיטה, פרופ' עמוס כץ, דיקן הפקולטה וד"ר ירון שפירא, יו"ר חוג לאקו-קרדיוגרפיה.