17 אפר' 2016
במסגרת כנס "הפסגה הדיגיטלית 2016" הכנס השנתי של "הלשכה לטכנולוגיות המידע בישראל", זכו 4 סטודנטים מהתכנית להנדסת תכנה:
 אוראל סויסה, יניב מזרחי, רונית יוארי וברקת קריף עם הפרוייקט
Creatosh.  הפרויקט הוזם במסגרת מאיץ יזמות בתחום החינוך MindCet ע"י הגברת דפנה זייד, נחנך ע"י ארז שלום מהמחלקה להנדסת מערכות מידע והונחה ע"י ד"ר ארנון שטורם. במסגרת הכנס, הפרויקט קיבל הכרה בשתי קטגוריות: זכיה במקום הראשון על בסיס בחירת המשתתפים בכנס, וזכיה  במקום השלישי על פי צוות שיפוט.
Creatosh הינה מערכת פדגוגית, המבוססת אינטרנט, לתרגול ושכלול מיומנויות בסיסיות בתחומי הלימוד השונים, ומיועדת לתלמידי בית הספר היסודי בשכבות ד'-ו'. מערכת זו מלווה במערכת ניהול למידה למורה. המערכת מאפשרת לתלמידים ליצור פעילויות למידה משחקיות בתחומי הלימוד השונים מתוך שלל תבניות קיימות. הפעילויות הנוצרות בידי התלמידים נבדקות ע"י המורה ולאחר מכן מפורסמות לשימוש והשראת תלמידים אחרים.
תמונה1.png
תמונה3.png