17 אפר' 2016
מזל טוב  לבוגרים על פירסום מאמר בכנס יוקרתי שמסכם את פרויקט הגמר שלהם בתכנות חינוכיות

ברכות לבוגרים שלנו מהנדסת תוכנה, נאור גואטה ועמיר טבול על המאמר שלהם לכנס Intelligent Tutoring Systems 2016 היוקרתי. במסגרת המחקר, שהתבסס על פרוייקט סיום התואר שלהם, פותחה מערכת e-learning חדשה : "Arbitrium - Hot or Not Meets Education".  המערכת מבצעת פרסונליזציה חזקה של תכנים חינוכיים לתלמידים, תוך הוספת בחירה בין שאלות שניתנת לתלמיד בכל שלב של התרגול. בחירות התלמידים בזמן אמת נלקחות בחשבון בתהליך הפרסונליזיה יחד עם ההישגים שלהם בתרגול עד עתה.
הפיתוח והמחקר נעשו בהנחיה אקדמית של ד״ר קובי גל וד״ר גיא שני ובהנחיה מקצועית של מר אבי סגל, דוקטורנט במחלקה. בניסוי שטח שבוצע לאחרונה נמצא ש-Arbitrium משפרת את הישגי התלמידים, מביאה אותם לרמת תרגול גבוהה יותר ומשאירה אותם זמן רב יותר במערכת, במרבית תחומי הידע שנבדקו.

נאור ועמיר יציגו פוסטר שמבוסס על המחקר בכנס ביוני הקרוב בזאגרב אשר בקרואטיה.
בתמונות: ניסוי השטח שנערך ובסופו גלידות למתנדבות ולמתנדבים :)

its1.jpg

its2.jpg