כניסה
Faculty of Engineering Sciences

פרופ' יובל שחר - בין 100 החברים הראשונים לאקדמיה הבינלאומית למדעי המידע ברפואה

15/06/2017

עקב תרומתו לתחום יישומי הבינה המלאכותית ברפואה ובפרט ניתוח אוטומטי של כמויות גדולות של נתונים קליניים תלויי זמן וטיפול אוטומטי באמצעות מחשב.

במעבדות הסייבר חשפו שיטה שבה האקרים יכולים להזליג מידע רגיש בצורה אופטית דרך הראוטר 🎥

06/06/2017

השיטה תקפה לרשתות ארגוניות מצויות ובמיוחד לרשתות מוגנות או ורשתות שאינן מחוברות לאינטרנט (air-gap).

הצעה לתרופה חדשה לשיפור תפקוד המוח ותוחלת החיים בקרב חולי ALS

24/05/2017

פריצת הדרך של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב יכולה גם לשפר את מצבם של חולי אלצהיימר ופרקינסון באמצעות הגברת יכולת המוח להיפטר מרעלנים.

האם נמצאה שיטה זולה ויעילה לייצור גרפן?

22/05/2017

לגרפן, שכבה אטומית בודדת של פחמן טהור, שימושים רבים ומבטיחים בתחום האלקטרוניקה.

ברכות לפרופ' אמריטוס יהושע פלג מהמחלקה להנדסת חומרים על פרסום ספרו

ברכות לפרופ' אמריטוס יהושע פלג מהמחלקה להנדסת חומרים על פרסום ספרו "Creep in Ceramics"
16/05/2017

ספר לימוד (text book) זה הוא יחיד במינו כי לא קיים ספר אחר בנושא זחילה בקרמיקות.

מחקר באוניברסיטת בן-גוריון בנגב מצא כי ניתן לשחזר את נתיב הנהיגה של נהג רכב מבלי לדעת את יעדו

06/04/2017

שחזור הנתיב נעשה באמצעות ניתוח של נתוני מערכת כבישים (UBI) המרכזת מידע של מערכת שירותי בידור, מערכת ניווט ועוד.

מחקר חדש: אפשר לפרוץ לסורקים שולחניים כדי לבצע תקיפות סייבר 🎥

02/04/2017

אפשר לחדור לסורק משרדי רגיל ולסכן את הרשת של החברה באמצעות שימוש במקורות אור שונים.

פרופ' יעל אידן זכתה להוקרה מאוניברסיטת פרדו כאחת מהנשים יוצאות הדופן באקדמיה לשנת 2017

29/03/2017

ההוקרה ניתנה להן על תרומה מיוחדת לתחומי המחקר שלהן ועל מנהיגות מרשימה.

חפש חדשה

בחר תאריך מתוך לוח השנה.