16 דצמ' 2018

​​קמפוס אילת גאה ונרגש לציין כי זו השנה השניה בה מר בני אלון, מרצה ורכז השפה האנגלית בקמפוס אילת, זכה בפרס גלאט להצטיינות בהוראה בקמפוס אילת.

טקס הענקת התעודות למרצים/ות וחוקרים/ות מצטיינים/ות, התקיים במסגרת ערב הוקרה בתאריך 5 בדצמבר 2018, באולם הסנאט. הפרסים ניתנו במעמד הרקטור, פרופ' חיים היימס, פרופ' דן בלומברג, סגן הנשיאה ודיקן למחקר ופיתוח, ודיקני הפקולטות.

קמפוס אילת, מברך את המרצים הבאים:

ד''ר אמיר שני, מרצה בקמפוס אילת במחלקה לניהול מלונאות ותיירות. זכה בפרס טורונטו, שמוענק לחוקרים צעירים וחוקרות צעירות על יצירתיות-אינטלקטואלית, יכולת-חשיבה והישגים ראויים לציון בתחומי המדע, הטכנולוגיה, הרפואה, מדעי הרוח והחברה ותרומה לרווחת הקהילה.

ד"ר סימון מורן, ראש התכנית לניהול בקמפוס אילת. זכתה בפרס גלאט להצטיינות בהוראה של הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר, ההמרצים נבחרו על בסיס תוצאות סקר איכות ההוראה שהועבר בקרב הסטודנטים.

ד"ר מריוס כהן, ​מרצה בקמפוס אילת במחלקה לניהול שזכה בפרס רוט להצטיינו. מטרת פרס זה היא לאפשר לסטודנטים להוקיר למרצה שהייתה לו השפעה על לימודיהם ועל חייהם האקדמיים, ד"ר מריוס כהן קיבל הערכה יוצאת דופן מהסטודנטים אותם לימד ולכן זכה בפרס זה.

לכתבה המלאה לחץ כאן

התכנות באולם הסנאט בבאר שבע לחלוקת התעודות

רקטור האוניברסיטה ודיקן קמפוס אילת ביחד עם בני אלון

פרופ' חיים היימס, רקטור האוניברסיטה ופרופ' יניב פוריה, דיקן קמפוס אילת עם בני אלון.