ההשתלמות מיועדת לבעלי תעודה מקצועית סוג 01 בטבחות ובעלי ניסיון של שנתיים לפחות או, טבחים בעלי וותק מקצועי מוכח של 5 שנים לפחות, ללא תעודה (חובה להציג מסמכים על מספר שנות הניסיון)

משך הקורס:
202 שעות, אחת לשבוע, בימי שני 

נושאי הלימוד:

  • רטבים ומרקים
  • תכנון המטבח
  • מגדנאות
  • מאכלים צמחוניים
  • תזונה / תברואה
  • מנות ביניים וירקות
  • חישוב עלויות מזון בתפריט
  • צרפתית

הלימודים מתקיימים בכיתות לימוד ובסדנאות מטבח המצוידות במיטב הציוד החדיש.

למסיימי הקורס בהצלחה יוענקו התעודות הבאות:

  • תעודת מקצוע סוג 02 בטבחות של משרד הכלכלה

  • תעודת גמר של ביה"ס הבינלאומי למלונאות ותיירות, אוניברסיטת בן-גוריון באילת

 

​​