• בראשון למאי 2013 נחנך מעון האוניברסיטה במתכונת של חמישה עשר פעוטות בגילאים משולבים.

• בראשון לספטמבר 2013 נפתחה שנת הלימודים בכול ארבעת הכיתות של המעון: תינוקות, פעוטות, גנון וכיתת גן בפיקוח של משרד החינוך.

• בית פאני הינו מעון יום לגיל הרך של ויצ"ו באוניברסיטת בן –גוריון בנגב, אשר הוקם לטובתם של משפחות הסגלים, לרבות חוקרים ומדענים, סטודנטים וסגל מנהלי וטכני.

• המעון, הינו פרי יוזמה משותפת של ויצו עולמית והנהלת האוניברסיטה, ונקרא ע"ש פאני כהן, תורמת אדוקה של ויצו מוונצואלה, אשר מתרומתה נבנה המעון.

• המעון מיישם בפועל את המחויבות של אוניברסיטת בן-גוריון לספק לחברי וחברות הסגל הצעירים שלה סביבת עבודה ראויה לקידום קריירה מדעית מוצלחת לצד הקמת משפחה וגידול ילדים.

• המעון מופעל תחת פיקוח מלא וקיבל סמל  מסגרת ממשרד הכלכלה , משרד הרווחה והן ממשרד החינוך.

מעון ויצו