​​​​pic1.png

הלימודים במרכז האוניברסיטאי ללימודי חוץ משלבים בין הידע הנרכש באקדמיה לבין רכישת ידע מעשי. הדבר מתבטא בשיתוף סגל אקדמי איכותי מהאוניברסיטה ושל מומחים ובעלי תפקידים הנמצאים במרכז העשייה בתחומם. במרכז האוניברסיטאי ללימודי חוץ מוצעות ללומד מגוון תוכניות ואפשרויות לימודים:

השתלמויות מקצועיות, לימודי תעודה והסבה מקצועית

המרכז האוניברסיטאי ללימודי חוץ, בשיתוף המחלקות השונות וחברי סגל האוניברסיטה, מציע לקהל הרחב תוכניות לימודים, התמחות והסבה מקצועית.

הקורסים מיועדים לכל המעוניינים לרכוש מיומנויות מקצועיות בתחומים שונים, להרחיב את ידיעותיהם בתחום עיסוקם, בהעשרה עצמית ובפיתוח אישי. הקורסים המוצעים נפרשים על-פני קשת רחבה של מקצועות מתחומי הניהול, הפיננסים, השיווק, ההנדסה, הכימיה והעבודה-הסוציאלית. הקורסים המוצעים כוללים גם קורסים המוכרים לגמול השתלמות.

קורסים אקדמיים

המרכז האוניברסיטאי ללימודי חוץ מאפשר ללומדים חיצוניים להשתלב בקורסים אקדמיים הנלמדים באוניברסיטה. הלימודים מתקיימים עם הסטודנטים ומוצעים על-ידי מחלקות האוניברסיטה לתואר ראשון ולתואר שני, לצבירת נקודות זכות או במעמד שומע חופשי, ללא מטלות.​

קורסי העשרה

מיועדים לקהל הרוצה להרחיב את ידיעותיו ולהעשיר את עולמו. מטרת הקורסים להעניק למשתתפים כלים יישומיים ותיאורטיים בנושא הנבחר. בין הקורסים אותם ניתן ללמוד בחטיבה זאת: סדנה לעיצוב הבית, צילום, כתיבה יוצרת, תוכנת האקסל ועוד.

קורסי שפות

המרכז מציע מגוון רחב של קורסים בשפות ברמות שונות תוך שימת דגש על רכישת מיומנויות שיחה. השיעורים נלמדים בקבוצות קטנות תוך שימוש במגוון עזרי הוראה להעצמת החוויה הלימודית. בין היתר, מתקיימים קורסים בשפות: אנגלית, ערבית, ספרדית, איטלקית, סינית, גרמנית וצרפתית.

פיתוח תוכניות פנים ארגוניות

המרכז האוניברסיטאי ללימודי חוץ עוסק בפיתוח תוכניות הדרכה ייחודיות לארגונים, חברות ומפעלים בהתאם לצורכי הגורם המזמין. התוכניות נבנות בהתאם להגדרת הלקוחות, תוך מתן ייעוץ מקצועי של צוות המרכז והגורמים האקדמיים הרלוונטיים באוניברסיטה.

למה ללמוד אצלנו?

• ⎈ המרכז האוניברסיטאי ללימודי חוץ הינו יחידה של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב

• ⎈ קורסי המרכז האוניברסיטאי ללימודי חוץ מועברים ברמה אקדמית גבוהה ובדגש על הפן היישומי

• ⎈ שילוב חברי סגל מהאוניברסיטה בקורסים

•  פיתוח קורסים בכל תחומי הידע הקיימים באוניברסיטה

•  הבוגרים מקבלים תעודה של המרכז האוניברסיטאי ללימודי חוץ, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב

•  ניסיון רב בהשתלמויות וקורסים לגופים ציבוריים ופרטיים

•  קורסים לגמול השתלמות ברמה גבוהה ואיכותית

•  לימודים בסביבה אקדמית ויחס אישי לכל לומד

בין לקוחותינו

מפעלים כימיים, שרותי בריאות, ארגונים ומוסדות ציבוריים, משרד הביטחון, צה"ל, משרדי ממשלה, עיריות, מועצות, תאגידי מים, רשויות לפיתוח כלכלי, חברות הנדסה, חברות לניהול פרויקטים ועוד.

נשמח לראותכם בין לומדינו,

המרכז האוניברסיטאי ללימודי חוץ