13 אפר' 2014
מחלקת ​הביטחון באוניברסיטת בן-גוריון בנגב בשיתוף עם אגודת הסטודנטים המקומית יזמה מבצע מיוחד לקראת חג הפסח, שכל הכנסותיו קודש למען משפחות נזקקות. סטודנטים מתכנית הדירות הפתוחות העניקו צבע לחיי משפחות נזקקות וצבעו את דירותיהן לקראת החג.

קמחא דפסחא אוניברסיטת בן-גוריון.jpg
סטודנטים ממחלקת הביטחון בפעולה- למען משפחות נזקקות

פריטים רבים שנמצאו ברחבי הקמפוס, המוגדרים כ"אבידות ומציאות" ולא נמצא להם דורש, כגון משקפי שמש, מטענים למחשבים ניידים, רכיבי זיכרון ניידים (דיסק-און-קי), מחשבונים, ואופניים, הוצעו למכירה במסגרת יריד מיוחד. במהלך מבצע המכירה שנערך בימים אלה, נאספו כ- 9.000 ₪.

"בסכום זה" מספר אבי קפל, ממונה חקירות ואבטחת מידע במחלקת הביטחון האוניברסיטאית "נרכשו פריטי מזון והורכבו ערכות מיוחדות לחג עבור משפחות נזקקות". יצוין, כי החלוקה למשפחות תתבצע בפועל באמצעות עמותת "באר שובע" הפועלת בבאר שבע. קפל: "ברצוני להודות לכלל הנוגעים בהצלחת המבצע: אגודת הסטודנטים ועובדי מחלקת הביטחון אשר ביצעו את הפעילות בהתנדבות וברוח צוות חדורת מטרה."

יצוין, שכמדי שנה, סטודנטים מתכנית 'הדירות הפתוחות'  ע"ש ליליאן ולארי גודמן במחלקה למעורבות חברתית באוניברסיטה העניקו 'צבע' לתושבים בקהילה וצבעו דירות לקראת חג הפסח.

סטודנטים מתכנית 'הדירות הפתוחות' במהלך מבצע הצביעה