13 נוב' 2014
יוזמה משותפת של אגודת הסטודנטים והנהלת אוניברסיטת בן-גוריון בנגב הניבה ערב-הוקרה לכבוד הסטודנטים והסטודנטיות שלנו שגויסו לשירות מילואים במבצע "צוק איתן".
 תמונה

כ-1,800 סטודנטים מאוניברסיטת בן-גוריון שירתו את המולדת בעיצומה של תקופת הבחינות בסוף סמסטר ב' תשע"ד. כשחזרו מן המבצע העניקה להם  האוניברסיטה הטבות אקדמיות משמעותיות. בנוסף לכך הובטח להם מענק כספי וניתנו להם תלושי שי שאותם יוכלו לממש במסעדות באר שבע. ערב-הוקרה היה הדובדבן שבקצפת. הוא התקיים ב-12 בנובמבר במועדון 'הפורום', והופיע בו הזמר והיוצר מוקי.

דברי ברכה נשאו רקטור האוניברסיטה פרופ' צבי הכהן ודיקן הסטודנטים פרופ' משה כספי. קצין מילואים ראשי, תת-אלוף הושע פרידמן בן-שלום, בירך בשם צה"ל. יו"ר אגודת הסטודנטים אבי בן-הילל אמר: "אנחנו גאים בסטודנטים ובסטודנטיות שלנו ששירתו במילואים במבצע 'צוק איתן'. אנחנו שמחים לארגן לכבודם ערב-הוקרה ומודים להנהלת האוניברסיטה על תמיכתה".

אגודת הסטודנטים פועלת בשנים האחרונות לשיפור השירות הניתן לסטודנטים המשרתים במילואים במהלך לימודיהם לתואר. לפני כמה חודשים נפתח משרד מילואים ראשון מסוגו במוסדות האקדמיים בישראל, והוא פועל בכל ימות השבוע.

כתבה נרחבת אודות האירוע בצירוף סרט קצר יופיעו בקרוב בגיליון המודפס של עיתון 'אבג' ובמהדורתו הדיגיטלית.

לאלבום התמונות המלא מערב ההוקרה