25 יול' 2014

20140723_035.jpg20140723_018.jpg

עשרים וארבע שנים אחרי הופעת התקליט והקלטת לילדים "בובה מתי", ואחרי שיצר קלאסיקות לגיל הרך ולכל המשפחה כמו "אחותי הקטנה" ו"כלבלב הו בידי בם בם", התנדב מתי כספי להופיע בפני קהל של ילדים ופעוטות, והפעם בפני משתתפי השמרטפייה שפועלת בשעות הבוקר בחדרים הממוגנים בבניין מדעי הרוח והחברה של האוניברסיטה. השמרטפייה נפתחה במהלך מבצע "צוק איתן", לילדי חברי הסגל באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, וזאת במטרה להקל ולו במעט על ההורים המגיעים לעבודה, מחד גיסא ולשמח את הילדים, מאידך גיסא.

לא היתה כאן תפאורה ותאורה נוצצות, לא כוכבי טלוויזיה וגיבורי תכניות ריאליטי, לא תלבושות ורקדניות או הומור נמוך - רק מתי כספי, במופע חדש ומיוחד עם שירים וסיפורים לילדים, בעיבודי פסנתר ועיבודים אקוסטיים. מה שנקרא- אנפלאגד. תוך שהוא מנגן בגיטרה, בפסנתר ומספר סיפורים - הביא  מתי לידי ביטוי את אישיותו המיוחדת, את כישרונו המוזיקלי וכמובן את ההומור המפורסם שלו. הילדים שיתפו אתו פעולה וגם הורים הנרגשים שמחו לקחת חלק בהופעה המיוחדת.

20140723_045.jpg20140723_044.jpg