31 יול' 2014
 (Cyber Space Security) במסגרת תואר משותף
של המחלקה להנדסת מערכות מידע והמחלקה למדעי המחשב

מותאם לאתר.png
לימודי התואר השני (מגיסטר למדעים .M.Sc) באבטחת המרחב המקוון (Cyber Space Security) במסגרת תואר משותף של המחלקה להנדסת מערכות מידע והמחלקה למדעי המחשב, מיועדים להכשיר חוקרים ואנשי מקצוע ברמה אנליטית גבוהה (תואר שני) בתחום של אבטחת המרחב המקוון. הלימודים כוללים נושאים מגוונים, כגון: אבטחת רשתות תקשורת, שיטות לזיהוי תקיפות, קריפטוגרפיה, פיתוח של מערכות מאובטחות וסוגיות בקוד עוין.

ללמוד בבירת הסייבר של ישראל

באוניברסיטה פועלות מעבדות מחקר של מטה הסייבר הלאומי, של חברת דויטשה טלקום וכן מרכז מצויינות בתחום הסייבר של IBM. כמו כן, מתקיים שיתוף פעולה הדוק בין מרכזי המחקר באוניברסיטה לבין החברות בפארק ההייטק הצמוד לאוניברסיטה
(ביניהן - EMC², Lockheed Martin, Ness, Elbit, Audiocodes, JVP ועוד), חברות בארץ ובעולם וגופי בטחון שונים.
סטודנטים מצטיינים בתוכנית יכולים להשתלב בעבודה בפרוייקטי מחקר במעבדות המחקר של המחלקה.

מילגות מוגברת יוענקו למתאימים.

תוכנית הלימודים: ניתן לרכז את הלימודים ביום - יום וחצי בשבוע

לימודי התואר באבטחת המרחב המקוון כוללת 39 נקודות זכות אקדמיות: הכוללות 24 נקודות זכות מקורסי חובה ובחירה המקנים 3.0-4.5 נקודות זכות כל אחד, ועבודת מסטר (תזה) המעניקה 15 נקודות זכות. לתוכנית שתי מגמות לימוד. מגמה לאבטחת מידע יישומית ומגמה לעקרונות אבטחת מידע ומימושם

כל סטודנט יהיה חייב להירשם לאחת משתי המגמות.