$$Events$$

סמסטר אביב נגמר ביום שישי, כה בסיון תשע"ו, 1 ביולי 2016

תקופת בחינות תתקיים בין ה-3 ביולי ועד ה- 12 באוגוסט

סטודנטים יקרים,

רגע לפני סיום שנת הלימודים, אנו מבקשים לעדכן אתכם בפעילות שביצעה לאחרונה האוניברסיטה בשיתוף אגודת הסטודנטים לשיפור איכות ההוראה ואיכות השירות הניתן לסטודנטים:

ביטול תשלום על צפייה במחברות בחינה סרוקות: הנהלת האוניברסיטה החליטה לאפשר לסטודנטים ששילמו דמי רווחה לצפות במחברות בחינה סרוקות ללא תשלום, החל מה-1 ביולי 2016 (כלומר, כבר בתקופת הבחינות הקרובה).

הטמעת מנגנון אוניברסיטאי אשר יסייע לוודא שציוני המבחנים והעבודות מוחזרים בזמן. כתוצאה מכך, כבר בסמסטר א' השנה קוצר הזמן ממועד הבחינה עד סריקת מחברות וירד מ-12 ימים ל-10 ימים, בממוצע כלל אוניברסיטאי.

החלת נוהל חדש המאפשר לסטודנטים הזכאים למועד בחינה נוסף, להיבחן בו ולבחור את הציון הגבוה מבין שני המועדים, אם ציוני הבחינה הראשונה לא פורסמו תוך 15 יום מהבחינה ולפחות 4 ימים לפני מועד הבחינה הבא.

שיפור נוהל הבחינות האוניברסיטאי: הנוהל החדש נכנס לתוקף החל מהסמסטר הנוכחי והאוניברסיטה שוקדת על הטמעתו בקרב סגלי הפקולטות והמחלקות. כפי שהיה במהלך תקופת הבחינות של סמסטר א' תשע"ו, גם בתקופת המבחנים הקרובה יתקיימו מפגשים שוטפים של נציגות האגודה עם נציגות הרקטור על מנת להציף אירועים חריגים ולמצוא להם פתרונות.

אנו ממשיכים לפעול לשיפור איכות ההוראה למענכם כל העת, תהליך מורכב ומעמיק שאמנם אורך זמן אך אנו כבר עדים לתוצאותיו הטובות ובטוחים בהמשך הצלחתו.

200395434-001.jpg

את כל המידע, כולל מדריכים וטיפים ללמידה למבחנים, תוכלו למצוא באתר היחידה לפיתוח אקדמי וקידום ההוראה

ב ה צ ל ח ה     ל כ  ו  ל  ם
ו ח ו פ ש ה    נ ע י מ ה