$$Events$$

מכון אילזה כץ למדע וטכנולוגיה בתחום הננומטרי

20logos.png

מתוך הוכרה לקרן אדליס על שיתוף הפעולה החיוני עם אוניברסיטת בן-גוריון בנגב

אנו שמחים להכריז על הכנס העשרים בסדרה ותיקה זו, אשר ייערך במרכז הלאומי לאנרגיית השמש ע"ש דוד בן-גוריון, במכונים לחקר המדבר ע"ש יעקב בלאושטיין, ביחד עם יום הננו השנתי, המאורגן ע"י מכון אילזה כץ למדע וטכנולוגיה בתחום הננומטרי באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. הכנס יתנהל בשני הקמפוסים – קריית האוניברסיטה ע"ש משפחת מרקוס בבאר-שבע וקריית האוניברסיטה בשדה בוקר – בהתאם לתכנית הסופית. כמו כן, נקיים סדנה בשיתוף עם המעבדה המשותפת לאוניברסיטת בן-גוריון בנגב ולמעבדה הלאומית האיטלקית לטכנולוגיות חדשות ENEA.

מטרת הכנס היא לתת במה למדענים, לתעשייה ולקובעי המדיניות ולדיון מעודכן ומושכל בנוגע ליתרונות של גישות שונות לייצור חשמל ממקורות מתחדשים, עם דגש על אנרגיית השמש.

כנסי שדה בוקר הם ייחודיים בכך שהם מצרפים את הגישות התרמו-סולארית והפוטו-וולטאית בכנס יחיד, ללא פיצול למושבים מקבילים. בדרך זו, מומחים בכל אחד מהתחומים יכולים ללמוד על המתרחש בתחום האחר.

שפת הכנס - אנגלית